Ο διάσημος σκηνοθέτης Λαρς φον Τρίερ ψάχνει για σύντροφο και μούσα -Η περίεργη αγγελία του [βίντεο]

Ο διάσημος σκηνοθέτης Λαρς φον Τρίερ ψάχνει για σύντροφο και μούσα -Η περίεργη αγγελία του [βίντεο]
Advertisement

Μια περίεργη αγγελία προς αναζήτηση συντρόφου και μούσας έκανε ο Δανός σκηνοθέτης Λαρς φον Τρίερ με βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο σκηνοθέτης, γνωστός για τις ταινίες «Nymphomaniac», «Dogville» και «The Idiots», δημοσίευσε ένα βίντεο την Τρίτη, στο οποίο φαίνεται να κρατάει μια πινακίδα στην κάμερα που γράφει «Lars von Trier looking for girlfriend/muse» (Ο Λαρς φον Τρίερ ψάχνει για σύντροφο/μούσα).

Advertisement

Ο Φον Τρίερ, ο οποίος έχει παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν, ανακοίνωσε τον περασμένο Αύγουστο ότι είχε διαγνωστεί με τη νόσο του Πάρκινσον και πως θα κάνει ένα διάλειμμα για την υγεία του.

Στην αγγελία του, ο Λαρς φον Τρίερ λέει: «Δεν ξέρω σε τι έσυρα τον εαυτό μου αυτή τη φορά. Πριν πνιγώ στην αυτάρεσκη διαφήμιση, επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα: Είμαι 67 ετών. Έχω τη νόσο του Πάρκινσον, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και, προς το παρόν, ελεγχόμενο αλκοολισμό. Εν ολίγοις, με λίγη τύχη, θα πρέπει να μου έχουν απομείνει μερικές αξιοπρεπείς ταινίες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bill.mrk.lars (@bill.mrk.lars)

Advertisement

Και συνεχίζει: «Όλα αυτά υποτίθεται ότι εννοούνται ως μια παλιάς σχολής αγγελία γνωριμίας, όπου εγώ, χωρίς να γνωρίζω το παραμικρό για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ψάχνω για μια γυναίκα σύντροφο-μούσα. Και παρά την γκρίνια, εξακολουθώ να επιμένω ότι σε μια καλή μέρα, στη σωστή παρέα, μπορώ να γίνω αρκετά γοητευτικός σύντροφος».

Κλείνοντας, ο σκηνοθέτης έγραψε: «Μπορείτε να στείλετε όλα τα ερωτήματα σχετικά με την εν λόγω διαφήμιση, στη διεύθυνση bill.mrk.lars@gmail.com».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: