Πολίνα Πορίζκοβα: Το super model των 80s επιδεικνύει υπερήφανα το «φυσικό πρόσωπο μιας 58χρονης χωρίς φίλτρα»

Πολίνα Πορίζκοβα: Το super model των 80s επιδεικνύει υπερήφανα το «φυσικό πρόσωπο μιας 58χρονης χωρίς φίλτρα»
Advertisement

Ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύει με υπερηφάνεια το «φυσικό πρόσωπο μιας 58χρονης», μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το super model της δεκαετίας του 1980, Πολίνα Πορίζκοβα.

Η Τσέχα που είχε καθηλώσει το κοινό με την ομορφιά της ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο στο οποίο καταγράφεται η ίδια σε πλατό που βρέθηκε για φωτογράφιση, με και χωρίς μακιγιάζ.

Advertisement

Στη λεζάντα της σχετικής δημοσίευσης η Πορίζκοβα εξηγεί τους λόγους που έχει αποφασίσει να μην επέμβει αισθητικά στο πρόσωπό της και να μεγαλώσει φυσικά.

Στο σχετικό clip, η Πορίζκοβα «φλερτάρει» με το φακό, ενώ κάνει γκριμάτσες με παιχνιδιάρικη διάθεση, δείχνοντας στην κάμερα τα «σημάδια» που έχει αφήσει ο χρόνος στο πρόσωπό της.

Advertisement

«Αυτό είναι το 58χρονο πρόσωπό μου χωρίς fillers, botox ή χειρουργική επέμβαση, με καλό φως και επαγγελματικό πανέμορφο μακιγιάζ», σημειώνει αρχικά η Πορίζκοβα, ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει το πρόσωπό της χωρίς ίχνος makeup.

Η Πολίνα Πορίζκοβα, εξηγεί παράλληλα ότι κάνει θεραπείες με λέιζερ, ενώ χρησιμοποιεί και «φανταχτερές κρέμες» προκειμένου να καθυστερήσει τα σημάδια του χρόνου, ωστόσο, όπως αναφέρει, «ακόμα και με αυτά, γερνάω».

«Κάποιες μέρες μου αρέσει, νιώθω ότι το πρόσωπό μου έχει αποκτήσει χαρακτήρα με τα χρόνια, παρόλο που έχει χάσει τη νεανική ομορφιά του. Άλλες μέρες, όπως όταν κάνω μία φωτογράφιση, πρέπει να “καταπιώ” μια μεγάλη γουλιά “αυτο-αποδοχής”. Έχω αλλάξει», περιγράφει η ίδια.

Advertisement

«Δεν θα παραλείψω το προφανές: Ότι υπάρχει μία αγάπη στη ζωή μου που με βρίσκει όμορφη, και μου το δείχνει με λόγια και πράξεις κάθε μέρα», σημειώνει η Πολίνα Πορίζκοβα σε άλλο σημείο της ανάρτησής της, μιλώντας για τον σύντροφό της.

Κλείνοντας την τοποθέτησή της, η Πορίζκοβα αναφέρει ότι «Ο κόσμος δεν ήταν ποτέ όσο όμορφος είναι τώρα. Ίσως μία μέρα να μπορέσω να κοιτάξω και να δω τον εαυτό μου, όπως βλέπω τους άλλους».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: