Φωτιά στη Φυλή: Η κυρία Τούλα έφτιαξε τελικά καφέ στους αστυνομικούς που την έσωσαν – Δείτε βίντεο

Φωτιά στη Φυλή: Η κυρία Τούλα έφτιαξε τελικά καφέ στους αστυνομικούς που την έσωσαν – Δείτε βίντεο
Advertisement

Η γλυκύτατη κυρία Τούλα δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε τις προγούμενες μέρες και την έδειχνε να επιμένει να φτιάξει καφέ στους αστυνομικούς που πήγαν να την απεγκλωβίσουν εξαιτίας της πυρκαγιάς από το σπίτι της στη Φυλή.

Όπως είναι λογικό, ήταν αδύνατο να πιουν το καφεδάκι που θα τους έφτιαχνε η ίδια εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν την άφησαν με το παράπονο, αφού λίγες μέρες αργότερα -όταν η κατάσταση είχε ηρεμήσει- επισκέφθηκαν το σπίτι της για να τους φιλέψει και να τους πει «ευχαριστώ» με το δικό της τρόπο, όπως επιθυμούσε.

Advertisement

Την περασμένη Τρίτη (22/08) ύστερα από την αποστολή ειδοποιήσεων του «112» στους κατοίκους για εκκένωση της Φυλής, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της για να την απομακρύνουν, αλλά αυτή επέμενε να τους περιποιηθεί φιάχνοντάς τους καφέ. Όταν η φωτιά στην περιοχή έσβησε, η κυρία Τούλα επέστρεψε στο σπίτι της.

Οι αστυνομικοί όμως της επεφύλασσαν μια ευχάριστη έκπληξη, αφού την επισκέφτηκαν για τους ψήσει τον καφέ που τόσο πολύ ήθελε!

Όπως φαίνεται στα πλάνα που κατέγραψε ο ΣΚΑΪ, η κυρία Τουλά εξηγεί ότι ο λόγος που επέμενε ήταν γιατί τους λυπόταν που καίγονταν στις φωτιές. Λίγο αργότερα όμως οι ατσυνομικοί που την απεγκλώβισαν εκείνη τη μέρα, χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της και εκείνη τους υποδέχθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο.

Advertisement

«Σας λυπήθηκα. Λέω, κάτσε να φτιάξω ένα καφεδάκι να πιείτε, είσαστε μέσα στη φωτιά και καιγόσαστε. Λυπάμαι αγόρι μου.

Σας βλέπω εκεί πέρα και λυπάμαι για όλα τα παιδιά μέσα στη φωτιά που καιγόσαστε και τρέχετε» είπε η κύρια Τούλα και λίγο μετά έφτιαξε καφέ στους ανθρώπους  που την έσωσαν από τις φωτιές.

«Ήταν πολύ ευχάριστη η κυρία Τούλα. Και μέσα στο περιπολικό είχε το καλαμπούρι της», δήλωσε αστυνομικός που βοήθησε την κυρία Τούλα να εκκενώσει το σπίτι της.

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: