«Ο Βασίλης Καρράς δίνει μία γενναία μάχη, πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία»

«Ο Βασίλης Καρράς δίνει μία γενναία μάχη, πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία»
Advertisement

Ο τραγουδιστής μέσα στο καλοκαίρι είχε πέσει θύμα απάτης από σελίδα στο Facebook στην οποία φαινόταν ότι προωθούνταν προϊόν αδυνατίσμος με ψεύτικες φωτογραφίες του. Μάλιστα έκανε και μήνυση.

Η είδηση ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας είχε αντιμετωπίσει τους θαυμαστές του, όμως, όσο κι αν γράφτηκε ότι επιστρέφει στις πίστες, κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση καθώς ο Βασίλης Καρράς περνάει και ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά.

Advertisement

«Δίνει γενναία μία μάχη. Είναι στο σπίτι του. Έχει μοναδικό ψυχολογικό στήριγμα αυτή την περίοδο την αγάπη του κόσμου. Μιλάει με τον κόσμο, μιλάει στα τηλέφωνα, μιλάει με τους συνεργάτες τους.

Αυτό που θέλω να πω γιατί υπάρχει μια φημολογία περί επιστροφής δεν τίθεται θέμα επιστροφής. Δεν πρόκειται να κάνει ούτε συναυλία ούτε να εμφανιστεί σε κάποιο μαγαζί.

Αυτό που κάνει ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσει να μείνει ήρεμος και να αντιμετωπίσει την ασθένεια του, πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία με τις φαρμακευτικές αγωγές που κάνει συνέχεια και κάνει θεραπείες.

Εμείς τον αγαπάμε και στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά», είπε μεταξύ άλλων στον αέρα της εκπομπής Super Katerina ο δημοσιογράφος που μετέφερε της πληροφορίες.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: