Βασίλης Μπισμπίκης: «Και θα πιω και θα χορέψω και ό,τι γουστάρω θα κάνω»

Βασίλης Μπισμπίκης: «Και θα πιω και θα χορέψω και ό,τι γουστάρω θα κάνω»
Advertisement

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Βασίλης Μπισμπίκη, ο οποίος μίλησε για τον νέο του ρόλο στον «Σασμό», την αγάπη του για την Κρήτη αλλά και το πως βιώνει την αναγνωρισιμότητα.

Μιλώντας στο «Happy Day», ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αγάπη του για το νησί της Κρήτης, ενώ μοιράστηκε και τη σκέψη να ζήσει μόνιμα εκεί.

Advertisement

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Έχει να κάνει με την Κρήτη και ό,τι έχει να κάνει με την Κρήτη έχω έρωτα. Έχεις να κάνεις με φανταστικούς ηθοποιούς.

Νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αυτό είναι μια ευλογία. Δεν το περίμενα, είχα αποφασίσει να μη κάνω τηλεοπτικά κάτι. Εν τέλει πείστηκα να συμμετέχω.

Είχα τρακ και αγωνία πως θα ταιριάξω με τους ανθρώπους που είναι γύρω μου στον Σασμό. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δύσκολα μου αρέσω» ανέφερε αρχικά.

Advertisement

«Η αγάπη μου προέκυψε από το σίριαλ «Η λέξη που δεν λες». Έμεινα εκεί 7 μήνες σε ένα χωριό. Εκεί αγάπησα τον τόπο, τους ανθρώπους, οπότε πηγαίνω κάθε καλοκαίρι.

Μου αρέσει η κουλτούρα της Κρήτης, το φαγητό, το ποτό, τα βουνά. Με γειώνει και βρίσκω τη ψυχή μου. Το σκέφτομαι να μείνω εκεί. Ψάχνω καιρό οικόπεδο. Δεν το έχω βρει ακόμα και ελπίζω να το βρω όπως θέλω» εξήγησε.

Όσον αφορά το πώς ο ίδιος βιώνει την αναγνωρισιμότητα, είπε: «Σιγά σιγά ψήνομαι από ό,τι έχετε καταλάβει.

Advertisement

Δεν με ενδιαφέρει έχω λύσει αυτά τα θέματα κι ό,τι είναι να κάνω το κάνω. Και θα βγω και θα πιώ και θα χορέψω και ό,τι θέλω θα κάνω».

«Δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιτάει, ποιος τραβάει. Μπορεί να τσαντιστώ αργότερα και να πω γιατί οι άνθρωποι το κάνουν αυτό και γιατί θέλουν να εισβάλουν τόσο στις προσωπικές ζωές των άλλων, αλλά δεν σταματώ να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω» δήλωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: