Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Οκτώβριο

Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Οκτώβριο
Advertisement

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Οκτώβριο, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα αφήσει, από πολλές απόψεις, αρκετά ευχαριστημένα.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, με την τύχη να σε συνοδεύει! Τα ζώδια που θα έχουν εύνοια τον Οκτώβριο είναι μόνο δύο και σου εξηγούμε αμέσως το γιατί!

Advertisement

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσύ του β’ δεκαημέρου θα είσαι ο πιο κερδισμένος τον Οκτώβριο, αφού ούτε οι εκλείψεις σε πιάνουν, ούτε Κρόνοι και Ποσειδώνες και το μόνο που έχεις είναι η Αφροδίτη πάνω σου που εκτός του ότι θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και γοητεία, θα σου δώσει και τη δυνατότητα να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή και τις σχέσεις σου.

Εν τω μεταξύ, το τρίγωνό της με τον Δία στον Ταύρο, στις 22 του μήνα, σου δίνει φτερά… Ταξίδια, έξοδοι, γνωριμίες, επαγγελματικές προτάσεις, σεμινάρια, σπουδές, ό,τι κι αν είναι του άμεσου ενδιαφέροντός σου στέφεται με επιτυχία, ενώ θα βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν. Τι πιο ωραίο από το να περνάς στην καθημερινότητά σου ζάχαρη και να μην χολοσκάς για τίποτα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσύ του α’ δεκαημέρου κάνεις παιχνίδι, καθώς ο πάλαι ποτέ κυβερνήτης σου, Άρης, έρχεται στα μέρη σου κι ακολουθούν Ερμής και Ήλιος. Τα τρίγωνά τους με τον Κρόνο αντίστοιχα σου εξασφαλίζουν δυναμισμό, αποφασιστικότητα, διάθεση για δράση και ανάληψη πρωτοβουλιών, ταυτόχρονα όμως, σε κάνουν πιο στοχευμένο, σου δίνουν τη δυνατότητα να ελέγξεις πράγματα και καταστάσεις, κυρίως τα συναισθήματά σου, ώστε να μην σε παρασύρουν τα πάθη σου, για να είσαι πιο αποτελεσματικός.

Advertisement

Αυτό θα φανεί πολύ καλά με την έκλειψη της 28ης Οκτωβρίου που αν την εκμεταλλευτείς σωστά, αναμένεται να σαρώσεις, σε πολλούς τομείς.

Στον ερωτικό, πάντως, δεν πιάνεσαι, ενώ και η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σε κάνει δημοφιλή σε συγκεκριμένους κύκλους, θα σε φέρει σε επαφή με αξιόλογους ανθρώπους ή απλά θα σου παρέχει μια όμορφη διέξοδο έτσι ώστε όταν νιώθεις κάπως πιεσμένος, να βγαίνεις έξω και να διασκεδάζεις, με φίλους και παρέες, ξεχνώντας όλα όσα σε απασχολούν.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: