Αυτά τα ζώδια είναι «λιοντάρια» στη ζωή τους και «γατάκια» στο κρεβάτι

Αυτά τα ζώδια είναι «λιοντάρια» στη ζωή τους και «γατάκια» στο κρεβάτι
Advertisement

Μην σε ξεγελούν εκ πρώτης όψεως… Αλλο δείχνουν προς τα έξω και άλλο είναι στην πραγματικότητα. Το πώς συμπεριφέρονται στο… κρεβάτι δεν έχει καμία σχέση με το πώς συμπεριφέρονται στην ζωή τους.

Άλλωστε στο σεξ ο καθένας εκφράζεται διαφορετικά και σίγουρα έχει άλλα γούστα. Ό,τι λοιπόν τον ικανοποιεί τον καθένα, είναι αποδεκτό.

Advertisement

Αν έχεις μπλέξει πάντως ή αν σκέφτεσαι να μπλέξεις με έναν από τους άντρες που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, τότε να ξέρεις ότι θα μπορούσε στο ερωτικό κομμάτι να είναι αρκετά υποτακτικός κι ας δείχνει επιβλητικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι περισσότεροι έχουν για τον άντρα Καρκίνο μια συγκεκριμένη εντύπωση. Τον θεωρούν γλυκούλη και ήπιο στην ζωή του, ενώ τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Μπορεί άνετα να είναι αρκετά… macho στην καθημερινότητά του, αλλά και σκληρός εκεί που χρειάζεται.

Βούτυρο γίνεται μόνο για ελάχιστες περιπτώσεις στη ζωή του. Στο κρεβάτι όμως, ο άντρας αυτός θα μπορούσε να αφήσει τον πρώτο λόγο στη γυναίκα.

Advertisement

Θα έκανε ό,τι του ζητούσε, θα ήταν ο υποτακτικός της και μάλιστα θα το γούσταρε κιόλας αρκετά το όλο σκηνικό. Θα ξέχναγε ρομάντζα και ευγένειες και θα γινόταν «δούλος» της συντρόφου του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο άντρας Ταύρος γενικά στην ζωή του είναι επιβλητικός. Του αρέσει να περνάει το δικό του, έχει γνώμη, άποψη, την εκφράζει και το κυριότερο έχει ένα παρουσιαστικό το οποίο είναι αρκετά σοβαρό.

Στο κρεβάτι όμως, είναι πολύ πιθανό να δεις τον Ταύρο να μεταμορφώνεται από αδάμαστο αρσενικό σε άκρως… υποτακτικό.

Advertisement

Ίσως σου ζητήσει να του δέσεις τα μάτια, να αναλάβεις εσύ τον κυρίαρχο ρόλο και να τον κάνεις ό,τι θέλεις. Θα δεχτεί διάφορα παιχνίδια στα οποία εκείνος απλά θα σε υπακούει και θα κάνει ό,τι του ζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης έχει αστείρευτη φαντασία σε ό,τι έχει να κάνει με τα ερωτικά του. Του αρέσουν τα παιχνίδια, οι ρόλοι και οτιδήποτε νέο, διαφορετικό και ιντριγκαδόρικο.

Μπορεί στην κανονική του ζωή να είναι αυτό που λέμε το… «άπιαστο πουλί», ο δύσκολος, ο «σκληρός», ωστόσο στο κρεβάτι, μπορεί άνετα να μετατραπεί στο υποχείριο της συντρόφου του και να αφεθεί στις δικές της ορέξεις. Θα της ικανοποιήσει κάθε φαντασίωση στην οποία θα έχει εκείνη το πάνω χέρι.

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο… αφεντικό θέλει να είναι στην κανονική του ζωή ο Αιγόκερως, άλλο τόσο υποτακτικός μπορεί να είναι στο κρεβάτι.

Σου δίνει την εντύπωση ενός ισχυρού άντρα, που κάνει ό,τι θέλει εκείνος, που έχει δύναμη και εξουσία, ενώ στο σεξ μπορεί να μετατραπεί άνετα σε γατάκι. Μόνο εκεί δέχεται εντολές, αναγνωρίζει εσένα ως… αφέντρα και θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει κάθε σου όρεξη και επιθυμία.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει σεξουαλικές διαστροφές, οι οποίες μάλιστα τον εξιτάρουν και τον «φτιάχνουν» όσο τίποτα. Μην τρομάξεις με αυτά που μπορεί να σου ζητήσει να του κάνεις…

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: