«Γέμισαν οι τηλεοράσεις αγόρια που θέλουν να μας αλλάξουν την άποψη» -Ο Μπέος επανήλθε με νέες εμπρηστικές δηλώσεις

«Γέμισαν οι τηλεοράσεις αγόρια που θέλουν να μας αλλάξουν την άποψη» -Ο Μπέος επανήλθε με νέες εμπρηστικές δηλώσεις
Advertisement

Ο Αχιλλέας Μπέος παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη τύπου μετά την επανεκλογή του ως Δήμαρχος Βόλου.

Οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν και για τις επίμαχες δηλώσεις που έκανε εις βάρος του Στέφανου Κασσελάκη, οι οποίες προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Advertisement

Ο Αχιλλέας Μπέος επιμένει στις απόψεις του, τονίζοντας, μάλιστα πως είναι λάτρης του γυναικείου φύλου.

«Περιμένω την ερώτηση που θέλετε να μου κάνετε. Καταρχήν το θέμα Κασσελάκης για μένα έχει τελειώσει. Δεν δέχομαι καμία ερώτηση, δεν με ενδιαφέρει.

Όσα είπα αφορούσαν τον Κασσελάκη και κανέναν άλλον. Δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτέ ομοφοβικός στη ζωή μου.

Είμαι χαρακτήρας ανοιχτός και έχω πολλούς φίλους και γουστάρω κιόλας, μου αρέσει. Δεν με ενδιαφέρει αν θα με κρίνουν, είμαι ελεύθερος άνθρωπος με ελεύθερη σκέψη και εκφράζομαι ελεύθερα.

Advertisement

Όμως εσείς οι δημοσιογράφοι να σταματήσετε αυτό το παραμύθι, γιατί κουράσατε. Οι λίγοι θα επιβληθείτε στους πολλούς. Αρκετά! Γέμισαν οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα αγόρια που θέλουν να μας αλλάξουν την άποψη.

Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος λατρεύω το γυναικείο φύλο, πεθαίνω, χωρίς εσάς δεν έχω λόγο ύπαρξης. Δέχομαι οι γυναίκες να λατρεύουν το αντρικό φύλο, τι θα κάνουμε δηλαδή;

Δέχομαι και αυτή την μερίδα των ανθρώπων, δικαίωμα τους είναι η προσωπική ζωή τους. Μέχρι εκεί όμως» τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: