Κι όμως, η Τούνη πήρε θέση και για τον πόλεμο στο Ισραήλ και του twitter ξεσάλωσε

Κι όμως, η Τούνη πήρε θέση και για τον πόλεμο στο Ισραήλ και του twitter ξεσάλωσε
Advertisement

Την άποψη της για τον πόλεμο στο Ισραήλ και το ρόλο της Χαμάς εξέφρασε μέσω Instagram η Ιωάννα Τούνη.

Ωστόσο, αυτό που τράβηξε τα βλέμματα των ακολούθων της ήταν μια αστοχία. Συγκεκριμένα, στην αρχική της ανάρτηση η γνωστή influencer έκανε λόγο για….4ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Advertisement

Η Ιωάννα Τούνη έγραψε αρχικά: «Μπορείς να ταξιδέψεις από το ανατολικό τμήμα της Γάζας στο δυτικό μέσα σε ένα μισάωρο και από το βόρειο στο νότιο σε 12 λεπτά.

Αυτό, λοιπόν, που προσπαθώ να πω είναι ότι η Γάζα είναι πολύ μικρή και το Ισραήλ έχει ήδη ρίξει 6.000 βόμβες μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες που είναι περισσότερες και από αυτές που έριξαν οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν μέσα σε έναν χρόνο…

Η Γάζα, αυτή τη στιγμή, έχει μεταμορφωθεί σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό με μολυσμένο αέρα!

Advertisement

Υπάρχουν άψυχα σώματα παντού στους δρόμους και κανείς δεν ξέρει πού να τα μεταφέρει αφού τα νοσοκομεία είναι γεμάτα και τα ασθενοφόρα βομβαρδισμένα.

Οι άνθρωποι δεν έχουν μάθει τίποτα από την ιστορία. Όλοι κάθονται σιωπηλά και παρατηρούν. Αυτό λέγεται γενοκτονία και εθνοκάθαρση».

Όπως φαίνεται, έλαβε αρκετά σχόλια για αυτή την ανάρτηση και επανήλθε με νέο ποστ για να «μην παρεξηγηθεί»

Advertisement

«Για να μην παρεξηγηθώ, δεν υποστηρίζω καμία από τις δυο πλευρές! Υποστηρίζω μόνο την ειρήνη! Ανεβάζω περιεχόμενο που είδα από αλλού, με άγγιξε και θεώρησα σημαντικό να το αναδημοσιεύσω!

Φυσικά και υπάρχουν τρομοκράτες, αλλά οι βόμβες δεν πέφτουν σε αυτούς, πέφτουν σε γυναικόπαιδα! Μπορεί να μπει ένας τέλος σε αυτή την τρέλα;

Ή θα μας οδηγήσει το μίσος μας σε 4ο παγκόσμιο πόλεμο; #prayforpeace» έγραψε η Ιωάννα Τούνη, που στη συνέχεια κατέβασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση και ανέβασε μια παρόμοια, διορθώνοντας το λάθος της.

Advertisement

Οπως ήταν φυσικό, ακολούθησε πάρτι στο Twitter:

Advertisement

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: