«Μόνικα, σε αγαπάμε»: Πανζουρλισμός έξω από το «Ολύμπιον» στη Θεσσαλονίκη για την Μόνικα Μπελούτσι [βίντεο]

«Μόνικα, σε αγαπάμε»: Πανζουρλισμός έξω από το «Ολύμπιον» στη Θεσσαλονίκη για την Μόνικα Μπελούτσι [βίντεο]
Advertisement

Πανζουρλισμός επικράτησε έξω από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον», όταν το πλήθος, που είχε συγκεντρωθεί, αντίκρισε την Μόνικα Μπελούτσι.

Η Ιταλίδα σταρ έφτασε στο «Ολύμπιον» και περπάτησε στο κόκκινο χαλί, που είχε στρωθεί, ακούγοντας τον κόσμο να την φωνάζει.

Advertisement

«Μόνικα σε αγαπάμε», φώναζαν παρευρισκομένοι, ενώ η ηθοποιός υπέγραφε αυτόγραφα και χαμογελούσε στους φωτογράφους.

Μάλιστα, πλησίασε θαυμαστές και υπέγραψε ένα κίτρινο χαρτόνι.

Λίγο μετά, η Μόνικα Μπελούτσι ανέβηκε στη σκηνή, μετά από παρατεταμένο χειροκρότημα. «Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Advertisement

Η Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η σταρ βραβεύτηκε με τον «Χρυσό Αλέξανδρο», ως το τιμώμενο πρόσωπο του Φεστιβάλ.

Το βραβείο παρέδωσε στη Μόνικα Μπελούτσι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος την καλωσόρισε στα ιταλικά, τιμώντας την καταγωγή της.

Η ίδια παρέλαβε συγκινημένη τον «Χρυσό Αλέξανδρο» ευχαριστώντας στα ελληνικά για την τιμητική διάκριση.

Advertisement

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην Μαρία Κάλλας, η οποία αποτέλεσε πηγή έμπνευσής μου» είπε η Μόνικα Μπελούτσι.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: