Διάλογος – «βόμβα» για την υπόθεση του π. Αντώνιου: Συνεργάτης του ζήτησε να δει δύο παιδιά που φέρονται να απέσυραν τις καταγγελίες τους

Διάλογος – «βόμβα» για την υπόθεση του π. Αντώνιου: Συνεργάτης του ζήτησε να δει δύο παιδιά που φέρονται να απέσυραν τις καταγγελίες τους
Advertisement

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του πατέρα Αντωνίου και της «Κιβωτού του Κόσμου».

Το Live News αποκάλυψε ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο που ίσως να ρίχνει φως στην στροφή 180 μοιρών που φέρεται να έχουν κάνει δύο ανήλικοι και να αναιρούν τώρα τις καταγγελίες που είχαν κάνει.

Advertisement

Ο νεαρός που ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο, ζητάει από τρόφιμους στη δομή του Βόλου να μεσολαβήσουν για να του κανονίσουν συνάντηση με τους δύο ανήλικους που είχαν κάνει τις καταγγελίες.

Απλά Θ… οπωσδήποτε να πιάσεις τον Θ…, να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β…, έναν από τους δύο. Εγώ θα είμαι απ’ έξω, δεν θα μπω μέσα τώρα. Θα μου τον φέρεις, ξέρεις πού; Στη στάση και θα μου τον φέρεις.

Εντάξει; Ξέρεις τι φορούσα εγώ, το ίδιο μπουφάν θα φοράω και αύριο. Μόνο εσύ το ξέρεις αυτό, έτσι; Κανείς άλλος. Και θέλω να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β… Εντάξει;».

Το άτομο που ακούγεται να μιλάει ανήκε στον πυρήνα συνεργατών του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή.

Advertisement

Σε άλλο σημείο o νεαρός ζητάει να μη διαρρεύσει το παραμικρό, να κανονιστούν οι συναντήσεις χωρίς το θέμα να συζητηθεί στη δομή και χωρίς να γίνει η παραμικρή αναφορά που θα μπορούσε να κινήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

«Ούτε εγώ θέλω να μιλήσω στο…, το ίδιο πες ότι έφυγα. Εντάξει; Θα με δει ξαφνικά. Απλά Θ… θέλω οπωσδήποτε να πιάσεις τον Θ…, να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β…, έναν από τους δύο».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: