«Για 27 χρόνια ο γιος μου θεωρούσε ότι είμαστε ξαδέρφια» -Η εξομολόγηση της Άντζελας Δημητρίου

«Για 27 χρόνια ο γιος μου θεωρούσε ότι είμαστε ξαδέρφια» -Η εξομολόγηση της Άντζελας Δημητρίου
Advertisement

Δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της η Άντζελα Δημητρίου, στην πρώτη εκπομπή του χρόνου του “Στούντιο 4” της ΕΡΤ, όταν αναφέρθηκε στον γιο της, Βαγγέλη.

Μιλώντας για το μεγάλο της μυστικό και για το πώς η ίδια του αποκάλυψε την αλήθεια, ότι δεν είναι ξαδέρφη του, αλλά η μητέρα του, η ίδια ξέσπασε.

Advertisement

Όπως είπε, η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε αυτό το παιδί όταν ήταν 15 ετών, με αποτέλεσμα η θεία της να τον υιοθετήσει και αυτό το μυστικό να μείνει κρυμμένο για 27 ολόκληρα χρόνια.

Αρχικά η Άντζελα Δημητρίου είπε: «Κάποια στιγμή αυτό το παιδί έπρεπε να μάθει ποια είναι η μάνα του γιατί από την κλινική έφυγε χωρίς την μάνα του.

Πήγε σε άλλο σπίτι, υιοθετημένο, το πρόσεχα πάντα από μακριά όλα τα χρόνια και όταν πήγε φαντάρος και απολύθηκε, ήρθε και με βρήκε μαζί με την γυναίκα που θα παντρευόταν. Μέχρι τότε με είχε σαν ξαδέλφη του, δεν ήξερε τίποτα».

Advertisement

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήθελα να του το πω αλλά ζούσε η θεία μου, η οποία έφυγε από καρκίνο. Όταν μετά έφυγε, θεώρησα καλό να κάτσω και να του πω όλη την ιστορία.

Του είπα λοιπόν ότι ένα μικρό κοριτσάκι που το έλεγαν Αγγελική πήγε στην Κρήτη, ήταν έγκυος, δούλευε εκεί, γύρισε μετά στην Αθήνα, έμεινε περίπου έναν μήνα για να γεννήσει.

Έχει μείνει να με κοιτάζει, μου λέει «ναι» και του λέω πως αυτό το παιδάκι το λένε Βαγγέλη. Παθαίνει ένα σοκ, πιάνεται από την καρέκλα και ήθελε να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του».

Advertisement

Η Άντζελα Δημητρίου, μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνηση της, είπε κλείνοντας: «Όταν του είπα την αλήθεια έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Η μάνα μου δεν μπορούσε ποτέ να το πει στον Βαγγέλη αυτό γιατί αισθανόταν κάπου και ενοχές.

Εκείνη το είχε οργανώσει αυτό. Από την άλλη, όμως, έπρεπε εγώ σαν καλή μάνα να κάτσω και να του το πω. Μου έφυγε από μέσα ένα βάρος, απελευθερώθηκα ρε παιδί μου».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: