Οι γυναίκες του ζωδιακού που στο κρεβάτι είναι… «κατσαρίδες»

Οι γυναίκες του ζωδιακού που στο κρεβάτι είναι… «κατσαρίδες»
Advertisement

Με τον όρο «κατσαρίδες» εννοούμε γυναίκες που δεν παίρνουν καμία πρωτοβουλία στο σεξ και δεν ανταπαντούν στις προκλήσεις, περιμένοντας από το ταίρι τους να κάνει… τη δουλειά και να τα ευχαριστήσει κι εκείνα απλώς απολαμβάνουν χάδια και φιλιά.

Ξαπλώνουν παθητικά στο κρεβάτι και δεν μετέχουν στο ερωτικό παιχνίδι. Ποιες είναι οι συγκεκριμένες γυναίκες του ζωδιακού;

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο γλυκούλης, τρυφερούλης, ρομαντικούλης (ναι… τόσοοοο -ούλης είναι και στο κρεβάτι) περιμένει από το ταίρι του να τα κάνει όλα. Εκείνος απλώς θέλει να υπακούει σε εντολές. Γύρνα δεξιά, κάνε αυτό, άγγιξέ με εκεί…

Δεν είναι ότι δεν έχει φαντασία- το αντίθετο θα λέγαμε- απλώς του αρέσει να είναι το αντικείμενο της ηδονής για το ταίρι του και να νιώθει ότι τον αγαπάς, τον φροντίζεις και του δείχνεις όλη σου την τρυφερότητα και την ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ

Ο γνωστός αναποφάσιστος του ζωδιακού. Μέχρι να σκεφτεί τι θέλει περισσότερο ή γενικότερα να αποφασίσει ποια στάση θα κάνετε ή πού θα το κάνετε κτλ, θα ξημερώσετε!

Advertisement

Οπότε επειδή είναι και ευγενικό παιδάκι, πρώτον αφήνει το ταίρι του να αποφασίσει τι θα γίνει στο σεξ και να έχει το πάνω χέρι και δεύτερον θα δοκιμάσει γνωστές και επιτυχημένες και από το παρελθόν «συνταγές». Δεν είναι ώρα εκείνη για να μπει σε δίλλημα τι θα ήταν αυτό που θα σε ικανοποιούσε περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Για τον Ιχθύ, το να δίνει στο ταίρι του το πάνω χέρι στο κρεβάτι και εκείνος απλά να υπακούει τυφλά, είναι kinky και κάτι το οποίο τον εξιτάρει σε μεγάλο βαθμό. Θέλει να νιώθει αβοήθητος, απροστάτευτος και ανυπεράσπιστος στα χέρια του/της συντρόφου της/του.

Έτσι θα τον δεις να ξαπλώνει στο κρεβάτι σαν τον αστερία και να περιμένει από εσένα να αναλάβεις τον ρόλο του ηγέτη και να καθοδηγήσεις την όλη φάση. Για τον Ιχθύ αυτός είναι ένας τρόπος για να γίνει το σεξ ακόμα πιο… «βρώμικο».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: