«Κάποιοι διαφημίζουν λουκάνικα και κάποιοι παίρνουν επιχορηγήσεις πολλών χιλιάδων ευρώ» είπε η Σοφία Αρβανίτη για τις δηλώσεις του Νταλάρα

«Κάποιοι διαφημίζουν λουκάνικα και κάποιοι παίρνουν επιχορηγήσεις πολλών χιλιάδων ευρώ» είπε η Σοφία Αρβανίτη για τις δηλώσεις του Νταλάρα
Advertisement

Στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη η Σοφία Αρβανίτη.

Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη δήλωση του Γιώργου Νταλάρα, για συναδέλφους του που διαφημίζουν μπιφτέκια και λουκάνικα.

Advertisement

Πρόσφατα έκανε κάποιες δηλώσεις ο Γιώργος Νταλάρας. Συγκεκριμένα, είπε: «Σε κάποιες διαφημίσεις, στις στάσεις, είδα κοτόπουλα και κάποια μπιφτέκια που διαφημίζουν πολλοί Έλληνες τραγουδιστές.

Κάποιοι από τους Έλληνες τραγουδιστές, που είναι πάρα πολύ διάσημοι κι έχουν κάνει μεγάλες καριέρες, είναι θεόφαλτσοι, είναι για γέλια οι φωνές τους. Όταν ένας άνθρωπος έχει καλή φωνή και κερδίζει πολλά χρήματα από τη δουλειά του, ο κόσμος τους έχει ανταμείψει.

Νομίζω ότι θα έπρεπε να αντιληφθούν ότι μία κακή συμπεριφορά απέναντι στην κοινωνία και την αισθητική του κόσμου γίνεται ύβρις». Ποια είναι η γνώμη σου;

Advertisement

Κάποιοι τραγουδιστές διαφημίζουν λουκάνικα και μπιφτέκια είτε για να επιβιώσουν είτε για extra εισόδημα και κάποιοι αρκούνται να παίρνουν επιχορηγήσεις πολλών χιλιάδων ευρώ από το ελληνικό κράτος για να κάνουν συναυλίες.

Στις μέρες μας, το φάλτσο διορθώνεται στο στούντιο. Στις ζωντανές εμφανίσεις δεν διορθώνεται. Αν ένας καλλιτέχνης είναι φάλτσος στο live, αλλά έχει άστρο και ο κόσμος γεμίζει το χώρο που εμφανίζεται, τότε είναι ευθύνη του κόσμου αυτό, και καλά κάνει και πάει. Είναι θέμα παιδείας. Εμάς δεν μας πέφτει λόγος.

Τις τελευταίες μέρες γίνεται μεγάλος ντόρος για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. Ποια είναι η γνώμη σου;

Advertisement

Θεωρώ ότι όπως εξελίσσεται ο κόσμος, αλλάζουν οι ανάγκες. Πριν από πενήντα χρόνια, που τα πράγματα ήταν αλλιώς στην κοινωνία των ανθρώπων, δεν ζητούσαν αυτοί οι άνθρωποι με νόμους να ενταχθούν ισότιμα όπως οι υπόλοιποι.

Τώρα, όμως, το ζητούν και η κοινωνία, θέλοντας και μη, θα δεχτεί τους νέους νόμους, γιατί όλοι οι νόμοι πρέπει να λειτουργούν ισότιμα για όλους.

Το γενικεύω για να πω ότι στις μέρες μας δεν ζητούν πράγματα και νόμους μόνο οι ομόφυλοι, αλλά υπάρχει ανισότητα και στις αμοιβές των αντρών σχετικά με των γυναικών. Πράγμα που θεωρώ τραγικό.

Advertisement

Οι γυναίκες δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε και θα πρέπει να συνεχίζουμε τον αγώνα για ισότιμη αντιμετώπιση αντρών και γυναικών. Και όταν μια σύγχρονη γυναίκα τη ρωτάνε αν είναι φεμινίστρια, το θεωρώ τραγικό να λέει ότι δεν είναι.

Μάλλον μπερδεύεται, γιατί ίσως νομίζει ότι αν δηλώσει φεμινίστρια, χάνει τη θηλυκότητά της. Φυσικά και δεν τη χάνει!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: