Μπάμπης Κούτσικος: Tον πυροβόλησαν από μπροστά με φυσίγγια για αγριογούρουνο -Όλα τα νέα στοιχεία

Μπάμπης Κούτσικος: Tον πυροβόλησαν από μπροστά με φυσίγγια για αγριογούρουνο -Όλα τα νέα στοιχεία
Advertisement

Αν και αρχικά υπήρχε η εκτίμηση ότι ο Μπάμπης Κούτσικος ενδεχομένως να είχε πυροβοληθεί πισώπλατα, οι νεότερες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση αναφέρουν ότι δέχθηκε τον πυροβολισμό στο εμπρόσθιο μέρος του σώματός του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από την ΕΛ.ΑΣ. σε συνδυασμό με την εξέταση του ιατροδικαστή (που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί), τα τραύματα στη σορό του Μπάμπη Κούτσικου είχαν πύλη εισόδου από το εμπρόσθιο μέρος του σώματος.

Advertisement

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι στην αριστερή πλευρά του σώματός του, στο ύψος της ωμοπλάτης.

Έχει πυροβοληθεί τουλάχιστον μία φορά, κάτι που σημαίνει ότι χτυπήθηκε από τουλάχιστον 10 σκάγια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το όπλο του εγκλήματος είναι κυνηγετική καραμπίνα που είχε φυσίγγια για αγριογούρουνα.

Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να προκύψουν με την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης. Οι Αρχές ευελπιστούν να προκύψουν στοιχεία όπως ίχνη DNA και αποτυπώματα, κάτι που θεωρείται δύσκολο δεδομένης της προχωρημένης σήψης και της επί μακρόν παραμονής της σορού μέσα στο νερό.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση η σορός αναμένεται να «μιλήσει» και να δώσει πληροφορίες για το πώς έγινε το έγκλημα και για τις τελευταίες δραματικές στιγμές του 31χρονου.

Οι έρευνες στην περιοχή που βρέθηκε χθες η σορός του Μπάμπη συνεχίζονται και σήμερα, με σκοπό να ανευρεθούν περαιτέρω τυχόν στοιχεία αλλά και το όπλο του θύματος.

Ο Μπάμπης είχε φύγει από το σπίτι του παίρνοντας μαζί του την καραμπίνα του, η οποία δεν έχει βρεθεί. Ένα από τα ερωτήματα είναι αν ο ή οι δράστες χρησιμοποίησαν για να σκοτώσουν τον Μπάμπη το δικό του όπλο.

Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν είναι ο μηχανισμός θανάτου και ο τόπος της δολοφονίας, αν δηλαδή δολοφονήθηκε στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ή κάπου κοντά και τον μετέφεραν ως εκεί.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: