Αποστολία Ζώη: «Μου είχαν καταστρέψει την ψυχούλα» – Η εξομολόγηση για το bullying και τις δύσκολες στιγμές

Αποστολία Ζώη: «Μου είχαν καταστρέψει την ψυχούλα» – Η εξομολόγηση για το bullying και τις δύσκολες στιγμές
Advertisement

Η Αποστολία Ζώη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σού» σε μια συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη, εστιάζοντας στα παιδικά της χρόνια και στο bullying που βίωσε από τον περίγυρό της .

«Στο δημοτικό είχα περάσει τέλεια αλλά όταν άλλαξαν οι ορμόνες και πήγαμε στο γυμνάσιο τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα για εμένα», ανέφερε για την εφηβεία της η Αποστολία Ζώη.

Advertisement

«Όταν τελείωσα το δημοτικό ήμουν πολύ μικροκαμωμένη, πάρα πολύ αδύνατη και πάρα πολύ κοντούλα. Δηλαδή όταν τελείωσα το δημοτικό ζύγιζα είκοσι πέντε κιλά.

Υπήρξε μια τεράστια αλλαγή στη συμπεριφορά κάποιων παιδιών, που για εμένα ήταν σημαντικοί τότε. Έτσι κατά κάποιο τρόπο περιθωριοποιήθηκα και κλείστηκα στον εαυτό μου», εξομολογήθηκε η Αποστολία Ζώη.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε πως σε μικρή ηλικία δεν αποτελούσε προτεραιότητα για τις παρέες της.

Advertisement

«Τα επόμενα χρόνια της ζωής μου ήταν πολύ δύσκολα για εμένα. Είχα ακούσει πάρα πολλές συζητήσεις να λένε, “όχι δεν θα πούμε στην Αποστολία να έρθει”. Έπειτα έτυχε και έκανα επιτυχία στο τραγούδι αργότερα και να γίνω γνωστή.

Η μοίρα πως τα φέρνει καμία φορά και πολλοί από τους συμμαθητές μου ήρθαν να με βρουν μετά και να μου πουν, “τι ωραία παρέα που κάναμε;”. Έτσι είπα “πότε; και δεν τα θυμάμαι. Που μου είχατε σακατέψει την ψυχούλα”», εξομολογήθηκε η Αποστολία Ζώη.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: