«Είπα στη Μαρία, σήκω και φύγε, όλος ο κόσμος το έχει καταλάβει»: Ο Αϊβάζης σπάει τη σιωπή για την Κορινθίου

«Είπα στη Μαρία, σήκω και φύγε, όλος ο κόσμος το έχει καταλάβει»: Ο Αϊβάζης σπάει τη σιωπή για την Κορινθίου
Advertisement

Ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος ετοιμάζει τη νέα του ταινία που θα προβληθεί στο εξωτερικό, μίλησε για το νέο του εγχείρημα, ενώ αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Δύο στις 10» και ανέφερε: «Δεν έχω προβάλλει την ταινία μου στην Ελλάδα γιατί δεν θέλω προς το παρόν με την άποψη ότι αν ξεκινούσε από την Ελλάδα ίσως ήταν μία καμένη υπόθεση.

Advertisement

Λειτουργούν λίγο διαφορετικά τα πράγματα, είναι Independent ταινία, ίσως και ο κόσμος δεν με έχει συνηθίσει σε αυτόν τον τρόπο κινηματογράφησης. Δεν δίνονται ευκαιρίες στους Έλληνες σκηνοθέτες» σημείωσε αρχικά.

«Με ενδιαφέρει να εκμεταλλευτώ τις σχέσεις μου στο εξωτερικό. Ετοιμάζω μία ταινία, η ταινία που κάνω είναι με εξαιρετικούς καλλιτέχνες».

Για τη Μαρία Κορινθίου και την αποχώρησή της από το «Πρωινό» ανέφερε: «Η Μαρία είναι μια δυναμική γυναίκα που καταφέρνει πολλά μόνη της και μπορεί και τα βγάζει πέρα.

Advertisement

Υπήρξε στιγμή που της είπα “φύγε από εκεί”. Και πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε γι΄αυτό, ο κόσμος έχει καταλάβει. Υπήρξαν στιγμές που της είπα “για να μην είσαι έτσι σταμάτα”. Και ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που συνέβη».

«Δεν μ΄αρέσει η διάσταση που πήρε ότι η Μαρία έφυγε από το “Πρωινό”».

«Αυτό που υπερισχύει είναι η αγάπη. Οι εντάσεις μας διαρκούν το μάξιμουμ 20 λεπτά, μετά τα 20 λεπτά είμαστε με χαμόγελα».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: