Έρχεται το πιο αποκαλυπτικό ριάλιτι: Οι παίκτες του «Virgin Island» θα χάνουν την παρθενιά τους στην τηλεόραση

Έρχεται το πιο αποκαλυπτικό ριάλιτι: Οι παίκτες του «Virgin Island» θα χάνουν την παρθενιά τους στην τηλεόραση
Advertisement

Το πιο αποκαλυπτικό ριάλιτι ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στην τηλεόραση. Σκοπός είναι οι παίκτες που θα λάβουν μέρος να χάσουν την παρθενιά τους μπροστά στον φακό.

Πρόκειται για το «Virgin Island», το οποίο θα προβληθεί στο Channel 4. Στο ριάλιτι οι παίκτες πετάνε σε ένα τροπικό νησί με έναν και μοναδικό σκοπό.

Advertisement

Στην ειδυλλιακή τοποθεσία θα τους συνοδεύει ένα συνεργείο κάμερας και παραγωγοί που ελπίζουν ότι οι παίκτες θα έχουν ερωτικές περιπτύξεις μπροστά στον φακό. Θεωρείται ότι θα υπάρξει δυσκολία να βρεθούν άνθρωποι που θα δεχθούν κάτι τέτοιο.

Ένας ειδικός της τηλεόρασης δήλωσε στη Sun: «Δεν έχει υπάρξει ποτέ τηλεοπτική εκπομπή που να ξεπερνάει τα όρια όπως αυτή και μάλλον δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά».

Ωστόσο, αν η παραγωγή του «Virgin Island» δυσκολευτεί έχει εναλλακτική λύση. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχουν τα «υποκατάστατα του σεξ» στη διάθεση των παικτών για να τους καθοδηγήσουν.

Advertisement

Τα «υποκατάστατα του σεξ» είναι ειδικοί σε ό,τι αφορά την οικειότητα. Οι επαγγελματίες της ιατρικής είναι γνωστό ότι συμβουλεύουν τους ανθρώπους να αναζητήσουν βοήθεια από αυτούς.

Η εκπομπή δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τα γυρίσματα, αλλά αναμένεται να προβληθεί στο Channel 4. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δημιουργοί του προγράμματος δυσκολεύονταν να βρουν ανθρώπους πρόθυμους να πουν το «ναι».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: