«Θα φάω μέχρι σκασμού και θα φοράω ότι θέλω»: Η Στικούδη αποστομώνει όσους λένε ότι πάχυνε

«Θα φάω μέχρι σκασμού και θα φοράω ότι θέλω»: Η Στικούδη αποστομώνει όσους λένε ότι πάχυνε
Advertisement

Κατερίνα Στικούδη: Βρέθηκε και πάλι υπό την επίθεση δυσμενών σχολιασμών, αλλά, όπως κάθε φορά, η αντίδρασή της ήταν καταλυτική!

Καθώς εμφανίστηκε ξανά στα παρασκήνια, ξεκίνησαν να αυξάνονται οι αρνητικές κριτικές, αφορώντας τόσο τις επιλογές της στην εμφάνιση όσο και το βάρος της.

Advertisement

«Μου λες ότι έχω παχύνει, μου λες ότι πρέπει να κάνω δίαιτα, νοιάζεσαι για τη σιλουέτα μου. Και μόλις τα χάσω αυτά τα 4-5 κιλά θα λες μετά ποιος να είναι ο καλός ο πλαστικός της;

Εγώ άκρη μαζί σου δεν θα βγάλω. Αλλά ένα πράγμα θα σου πω, θα φοράω ό,τι θέλω και στο J2US και παντού», ήταν η πρώτη απάντηση που έδωσε μέσω social media.

Μιλώντας στις κάμερες η Κατερίνα Στικούδη παραδέχτηκε πως ενοχλήθηκε: «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να καθόμαστε στη σιωπή, ειδικά όταν μια γυναίκα βρίσκεται στην περίοδο της λοχείας, που είναι μαιο περίοδος και η ίδια και ψυχολογικά και το σώμα θέλει χρόνο για να επανέλθουν.

Advertisement

Πέρα από αυτό, δεν είναι ωραίο να κρίνουμε τα κιλά κανενός. Ο καθένας θα είναι όπως θέλει να είναι και αν θέλω να πάρω κι άλλα δέκα, θα φάω μέχρι σκασμού και λόγο δεν θα δώσω σε κανέναν», απάντησε.

Σχετικά με τις νέες συνθήκες στο σπίτι μετά τον ερχομό του δεύτερου μωρού της, είπε: «Υπάρχει αϋπνία με το μωρό στο σπίτι.

Όταν έρχεται ένα νέο μωράκι πρέπει να το φροντίσουμε, να το προσέξουμε. Με τον Βύρωνα το προσπαθούμε, να είναι ενεργός. Θέλουμε χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα»

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: