Αυτά τα ζώδια δεν μπορούν να ζήσουν και να χαρούν το παρόν

Αυτά τα ζώδια δεν μπορούν να ζήσουν και να χαρούν το παρόν
Advertisement

Σκορπιός

Ζει στο μέλλον και αγχώνεται γιατί σκέφτεται συνέχεια «πόσα από τα πράγματα που πρόκειται να συμβούν στο μέλλον μπορώ να επηρεάσω;»

Θέλει να έχει τον έλεγχο, για να μπορεί να διαχειριστεί τα υποθετικά σενάρια που συμβαίνουν -με πολλαπλές επιλογές- στο μέλλον!

Advertisement

Καρκίνος

Ο κύριος ή κυρία Καρκίνος, συνήθως θυσιάζουν το παρόν, στο βωμό του παρελθόντος. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας!

Δε θέλει να ξεκολλήσει, ή για να το θέσω πιο σωστά, πολύ συχνά, ευαγγελίζεται το παρελθόν ως κάτι ιερό, κάτι που δεν μπορεί να αγγίξει κανένας ή ούτε κι ο ίδιος.

Αιγόκερως

Τραβάει ζόρια, γιατί νομίζει ότι αν δεν προλάβει αυτά που μπορεί να πάνε στραβά (Σκορπιός μεριά κι αυτός) και να προγραμματίσει αυτά που πρέπει να γίνουν, δε θα μπορέσει να ησυχάσει και να ευχαριστηθεί το παρόν. Παγίδα μεγάλη και στο τέλος, δεν ευτυχεί και δεν χαμογελάει το χειλάκι του!

Advertisement

Παρθένος

Θέλει, όπως και ο Αιγόκερως και ο Σκορπιός να ξέρει τι μπορεί να κάνει για να διορθώσει ότι έχει πάει στραβά (παρελθόν) και να προλάβει ότι κακό είναι να συμβεί στο μέλλον.

Με τούτα και με εκείνα, η Παρθένος, τρελαίνεται, γιατί υπερφορτώνει το σύστημα του και κάποια στιγμή, είτε κλατάρει, είτε τα γράφει όλα στα πατάκια του και το παίζει τρελίτσα!

Λέων

Να εξηγήσω τι το ιδιαίτερο έχει ο Λέοντας και καμιά φορά χάνει την χαρά του «εδώ και τώρα»: ενώ δεν κολλάει στο παρελθόν και δεν ανησυχεί υπέρμετρα για το μέλλον, βλέπει με σκληρό μάτι το παρόν και δεν μένει ευχαριστημένος, γιατί κάτι δεν είναι όπως θα ήθελε να είναι, κάτι λείπει, κάποιος περισσεύει κι ούτω κάθε εξής.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: