«Χωρίς λεφτά πως ζεις;» Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξηγεί που βρίσκει τα χρήματα ενώ δεν έχει δουλειά

«Χωρίς λεφτά πως ζεις;» Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξηγεί που βρίσκει τα χρήματα ενώ δεν έχει δουλειά
Advertisement

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την ριζική αλλαγή στη ζωή του, όταν αποφάσισαν με την Άννα Δημητρίεβιτς και τις κόρες τους, να ζήσουν έξω από την Αθήνα, σε μια ήρεμη καθημερινότητα κοντά στη φύση.

Advertisement

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή πριν τη σύζυγό του: «Το κομβικό σημείο δεν ήταν η Άννα αλλά τα παιδιά που ήρθαν με την Άννα .

Είχε προηγηθεί ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος, όταν κατάλαβα ότι όσα ζούσα στη showbiz δεν νου έδινε τη χαρά που μου είχε υποσχεθεί το σύστημα, όταν ξεκινούσα.

Προσευχήθηκα να δω ποια είναι η δικιά μου σχέση με τη γυναίκα, με το ιερό θηλυκό, τι κάνω λάθος στη ζωή μου και τρώω χαστούκια στις σχέσεις μου.

Advertisement

Είχα αυτό που ήθελα μ΄άρεσαν οι ωραίες και έξυπνες γυναίκες αλλά έτρωγα… ξύλο δεν έβρισκα τη χαρά και έψαξα να βρω τι λάθος κάνω και εγώ», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο ηθοποιός απάντησε στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση του με το χρήμα αλλά και το πώς βιοπορίζεται σήμερα…

«Εγώ που ήμουν θύμα του καταναλωτισμού που είχα 3 αυτοκίνητα και 4 μοτοσικλέτες εδώ και 18 χρόνια έχω το ίδιο μικρό αυτοκινητάκι. Τα βιβλία είναι ένας τρόπος που βιοπορίζομαι, μία εκπομπή που έκανα στο Mega πριν από δύο χρόνια», απάντησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Advertisement

Όσο για το ενδεχόμενο να τον δούμε να επιστρέφει με τηλεοπτική σειρά: «Στην τηλεόραση θα κάνω κάτι μόνο αν έχει να περάσει ένα ωραίο μήνυμα στους τηλεθεατές.

Βλέπεις κωμωδίες; Φέρτε μου μία κωμωδία να συζητήσουμε. Μου φέρνουν μόνο δράματα με σκοτωμούς», απάντησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο The 2Night Show.

Ο παρουσιαστής του ANT1 βλέποντας τα βίντεο του ηθοποιού στα social media να έρχεται σε επαφη με τη φύση ξυπόλυτος και ημίγυμνος θέλησε να εκφράσει την πρώτη αντίδραση που είχε βλέποντας τον λογαριασμό του Θανάση Ευθυμιάδη στο instagram κάτι για το οποίο αναθεώρησε…

«Θέλω να σου είμαι ειλικρινής, μπορεί να μην κάνουμε παρέα – υπάρχει μεγάλος σεβασμός και μεγάλη εκτίμηση – αλλά ένιωσα ότι κάποια στιγμή από κάποιους, έπιασα και τον εαυτό μου να λέω στις αρχές… Ο Θανάσης είναι καλά;

Advertisement

Όταν σε είδα τον πρώτο καιρό που έβγαινες ημίγυμνος έλεγα… μήπως έχει πάθει κάτι; Δεν μπροούσα να αντιληφθώ τη δικιά μου διάσταση να μπαίνει στη δικιά σου. Θέλω να με συγχωρέσεις γι’ αυτό», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Θανάση Ευθυμιάδη.

Ενώ πρόσθεσε: «Είμαστε τόσο επηρεασμένοι από τον τρόπο ζωής μας που εάν κάποιος πάει να ξεφύγει, νιώθουμε ότι αυτός δεν είναι καλά. Ένιωσες ποτέ ότι μπορεί και να πέρασες στα όρια της γραφικότητας;»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης απάντησε με τη σειρά του: «Το περίμενα, ήμουν προετοιμασμένος γι’ αυτό. Τα είπαν άνθρωποι πριν από εμένα, παγκοσμίως που κάνανε αυτό το βήμα να μιλήσουν για κάτι διαφορετικό», είπε ο ηθοποιός στα σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: