Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Μαζωνάκη: «Έχει μήνες να μιλήσει με τη μάνα του», χωρισμένη στα 2 η οικογένεια

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Μαζωνάκη: «Έχει μήνες να μιλήσει με τη μάνα του», χωρισμένη στα 2 η οικογένεια
Advertisement

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του Βάσω, για την περιουσία του τραγουδιστή, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω μιας ανακοίνωσης από το δικηγορικό γραφείο που τον ανέλαβε.

Η εκπομπή Fay’ s Time σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις από το οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή με τον Χάρη Λεμπιδάκη για πρώτη φορά να αναφέρει – σύμφωνα με πληροφορίες του – πως ο τραγουδιστής έχει αποστασιοποιηθεί και από τη μητέρα του.

Advertisement

Όπως ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή: «Η Μαρία Μαζωνάκη είναι υπέρ της αδελφής της. Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει απομακρυνθεί από ολόκληρη την οικογένεια και δεν έχει σχέσεις και με την μητέρα του, κυρία Κλειώ.

Είναι περίπου 8 με 10 μήνες που δεν μιλάει με την μητέρα του και είναι επιλογή του να έχει κρατήσει κάποιες αποστάσεις για κάποια πράγματα που έχει δει και έχει ακούσει».

«Η οικογένεια είναι σπασμένη στα δύο, η μάνα με τις κόρες και τον Γιώργο Μαζωνάκη μόνο του να προσπαθεί να βρει μια άκρη μέσα σε αυτό που του δημιουργεί πρόβλημα», ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στον ΣΚΑΪ.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: