Η τρομακτική αλλαγή της Amanda Bynes: Πώς οι ουσίες και η διπολική διαταραχή άλλαξαν δραματικά το κορίτσι της αγαπημένης ταινίας του Star [εικόνες]

Η τρομακτική αλλαγή της Amanda Bynes: Πώς οι ουσίες και η διπολική διαταραχή άλλαξαν δραματικά το κορίτσι της αγαπημένης ταινίας του Star [εικόνες]
Advertisement

Η Amanda Bynes ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή παιδικά αστέρια των δεκαετιών του 1990 και 2000, με επιτυχίες σε τηλεοπτικές σειρές όπως το “All That” και “The Amanda Show”, καθώς και σε ταινίες όπως το “What a Girl Wants”, το οποίο έπαιζε συνέχεια τα μεσημέρια των Σαββατοκύριακων στο Star και το “She’s the Man“.

Ωστόσο, γύρω στο 2010, η καριέρα της άρχισε να παρακμάζει, και η ίδια ανακοίνωσε ότι αποσυρόταν από την υποκριτική.

Advertisement

Η Amanda Bynes έχει αντιμετωπίσει αρκετές προκλήσεις και προβλήματα στην προσωπική της ζωή και καριέρα τα τελευταία χρόνια.

Από το 2012 και μετά, η Amanda είχε πολλές νομικές περιπέτειες, συμπεριλαμβανομένων συλλήψεων για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και κατοχή ναρκωτικών.

Επίσης, είχε εισαχθεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα για αξιολόγηση της ψυχικής της κατάστασης, μετά από ανησυχητικές συμπεριφορές.

Advertisement

Τα τελευταία χρόνια, η Amanda έχει προσπαθήσει να επανέλθει. Έχει φοιτήσει στο Fashion Institute of Design & Merchandising (FIDM) στο Λος Άντζελες και εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στην υποκριτική, καθώς και να επαναλάβει την καριέρα της στη μόδα.

Η Amanda τέθηκε υπό συντηρητική επιμέλεια των γονιών της λόγω των προβλημάτων της υγείας της. Η συντηρητική επιμέλεια διαρκεί μέχρι σήμερα και έχει περιορίσει την ελευθερία της σε διάφορους τομείς της ζωής της.

Τον Μάρτιο του 2023, η Amanda βρέθηκε περιπλανώμενη στους δρόμους του Λος Άντζελες χωρίς ρούχα και με εμφανή σύγχυση. Αυτό οδήγησε σε νέα ανησυχία για την ψυχική της υγεία και την ανάγκη για επαγγελματική βοήθεια.

Advertisement

Η εικόνα της δε θυμίζει τίποτα από τη νεαρή σταρ των 00s. Με τατουάζ στο μάγουλο, ψεύτικα καρτουνίστικα φρύδια, γεμάτη πλαστικές βρίσκεται ακόμα πολλά βήματα μακριά από το να μπορεί να λέει ότι είναι καλά και επέστρεψε η ψυχική της υγεία.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: