Τέλος το «The Voice» που ξέραμε: Η τεράστια αλλαγή που θα δούμε στον νέο κύκλο λόγω υψηλού κόστους

Τέλος το «The Voice» που ξέραμε: Η τεράστια αλλαγή που θα δούμε στον νέο κύκλο λόγω υψηλού κόστους
Advertisement

Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από το στρατόπεδο του The Voice, καθώς το talnet show του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου, είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψει στο πρόγραμμα του σταθμού την επόμενη σεζόν.

Η είδηση όμως που βγήκε, πέρα από τις λιγοστές πιθανότητες να το δούμε την ερχόμενη σεζόν, είναι ότι αν γίνει τελικά τα γυρίσματα δε θα γίνονται στην Ελλάδα αλλά στην Τουρκία.

Advertisement

Τα γυρίσματα του ελληνικού The Voice γινόντουσαν στο κλειστό του Γαλατσίου, ένα ολυμπιακό ακίνητο το οποίο φιλοξενεί το Christmas Theatre και διάφορες άλλες παραγορές του Acun Ilicali.

Όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Super Κατερίνα το μεγάλο κόστος υποχρεώνει την παραγωγή να σκεφτεί την επιλογή της Τουρκίας ως χώρο των γυρισμάτων.

Εκεί υπάρχει ήδη ένα έτοιμο στημένο στούντιο για τις ανάγκες του τούρκικου The Voice.

Advertisement

Το πώς θα πραγματοποιηθεί ένα ελληνικό talent show σε άλλη χώρα, είναι κάτι που η παραγωγή του Acun δεν έχει αποδείξει ακόμα καθώς στο παρελθόν έχουμε δει μόνο ριάλιτι εγκλεισμού (βλ. Survivor, I’ m a celebrity get me out of here, Powe of Love) να μεταφέρουν παίκτες σε άλλη χώρα.

Πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό με δεκάδες υποψήφιους παίκτες, κριτές αλλά και κόσμο που γεμίζει σε κάθε live τα στούντιο του The Voice;

Ποιοι παίκτες θα είναι διατεθειμένοι να ταξιδεύουν διαρκώς από Ελλάδα σε Τουρκία για καθε οντισιόν; Μένει να αποδειχτεί.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: