«Θα τα πούμε όλα…»: O άσσος στο μανίκι του Πέτρου Φιλιππίδη στον οποίο ποντάρει την αθώωσή του μετά την αναβολή του Εφετείου

«Θα τα πούμε όλα…»: O άσσος στο μανίκι του Πέτρου Φιλιππίδη στον οποίο ποντάρει την αθώωσή του μετά την αναβολή του Εφετείου
Advertisement

Ευγενικός και ήρεμος εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές κάμερες ο Πέτρος Φιλιππίδης λίγη ώρα μετά την αναβολή της δίκης του στο Εφετείο για τις 11 Νοεμβρίου 2024, την οποία είχε προαναγγείλει νωρίτερα ένας εκ των δικηγόρων της άλλης πλευράς.

«Εγώ ήρθα να σας πω μία καλημέρα και θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση αυτή.

Advertisement

Θα τα πούμε όλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός ύστερα από πολλούς μήνες σιωπής και αποχώρησε από τις κάμερες φανερά πιο αισιόδοξος από το ξεκίνημα της δικαστικής του περιπέτειας.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο αναμένεται να δικάσει τις δύο απόπειρες βιασμού για τις οποίες ο ηθοποιός καταδικάστηκε πρωτόδικα παμψηφεί σε ποινή 8 χρόνων κάθειρξης με αναστολή, έχοντας μείνει ήδη έναν χρόνο στη φυλακή.

Μετά την αθώωσή του για την πράξη του βιασμού κατ’ εξακολούθηση γυναίκας ηθοποιού το 2008, ο ίδιος ελπίζει πως το Εφετείο θα αλλάξει τη συγκεκριμένη ποινή, κάτι για το οποίο δηλώνουν βέβαιοι και οι δικηγόροι του Φιλιππίδη βασισμένοι -όπως εδώ και καιρό έχουν διαμηνύσει- σε νέα στοιχεία που θα προσκομίσουν στο δικαστήριο.

Τα εν λόγω στοιχεία αφορούν τόσο σε μαρτυρίες όσο και σε μηνύματα τα οποία διαψεύδουν περιεχόμενο μαρτυρικών καταθέσεων.

Advertisement

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης πηγαίνει στο Εφετείο με μία αθωωτική απόφαση για τον βιασμό. Η Δικαιοσύνη αποφάσισε πως μια γυναίκα μπορεί να πει ψέματα ακόμα και για κάτι τέτοιο.

Για τις απόπειρες βιασμού υπάρχουν καινούργια στοιχεία, έμψυχο υλικό. Μάρτυρες και έγγραφα. Καμιά φορά πιστεύουν ότι ο χρόνος σβήνει μηνύματα, σβήνει επικοινωνίες, σβήνει σχέσεις, σβήνει τα πάντα. Θέλω να τους πως ότι κάνουν ένα μεγάλο λάθος.

Αυτή τη στιγμή η υπεράσπιση έχει στοιχεία, και μάρτυρες και κείμενα», είχε δηλώσει μερικές ημέρες πριν η συνήγορος του ηθοποιού, Κική Πακιρτζίδου, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: