Από το Master Chef στο Άγιο όρος: Ο αγαπημένος μάγειρας που απαρνήθηκε τα εγκόσμια και έγινε μοναχός

Από το Master Chef στο Άγιο όρος: Ο αγαπημένος μάγειρας που απαρνήθηκε τα εγκόσμια και έγινε μοναχός
Advertisement

Ο Στάθης Αυγουστάκης είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό κατά τη συμμετοχή του στο MasterChef 4, τόσο για τις μαγειρικές του ικανότητες, όσο και για την απόφασή του να βρεθεί στην Αφρική και να μαγειρεύει καθημερινά για 600 παιδιά.

Πλέον αλλάζει ζωή και απαρνείται τα εγκόσμια.

Advertisement

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr το βράδυ της Δευτέρας, κατά τον Εσπερινό της Παναγίας Ελευθερώτριας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων εκάρη μοναχός από τα χέρια του Μητροπολίτου Τρίκκης Χρυσοστόμου, λαμβάνοντας το Μοναχικό σχήμα και το όνομα “Ευμένιος”.

Το πρωί της Τρίτης, στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό ο μοναχός Ευμένιος εισήλθε στη χαρά του Κυρίου του λαμβάνοντας τον πρώτο βαθμό ιεροσύνης καθώς ο κ. Χρυσόστομος τον χειροτόνησε διάκονο, με τους πιστούς να αναφωνούν το “Άξιος”.

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, το βράδυ της Δευτέρας, 10/06, κατά τον Εσπερινό της Παναγίας Ελευθερώτριας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων, ο Στάθης Αυγουστάκης «εκάρη μοναχός από τα χέρια του Μητροπολίτου Τρίκκης Χρυσοστόμου, λαμβάνοντας το Μοναχικό σχήμα και το όνομα “Ευμένιος”».

Advertisement

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, «το πρωί της Τρίτης, στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό, ο μοναχός Ευμένιος εισήλθε στη χαρά του Κυρίου του λαμβάνοντας τον πρώτο βαθμό ιεροσύνης καθώς ο κ. Χρυσόστομος τον χειροτόνησε διάκονο, με τους πιστούς να αναφωνούν το “Άξιος”».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: