Έφη Θώδη: «Σιγά μην έπινα σαμπάνια από τη γόβα της Ζωζώς, να πιώ τα κατακάθια της, τις βρωμοποδαρίλες, να βγάλω σπυριά»

Έφη Θώδη: «Σιγά μην έπινα σαμπάνια από τη γόβα της Ζωζώς, να πιώ τα κατακάθια της, τις βρωμοποδαρίλες, να βγάλω σπυριά»
Advertisement

Η Έφη Θώδη έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη, στην οποία σχολίασε τη δήλωση της Σαπουντζάκη ότι έχουν πει σαμπάνια από τα γοβάκια της ενώ αποκάλυψε ότι όλοι της οι σύντροφοι της έχουν «φάει» λεφτά.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει δηλώσει πως από το γοβάκι της έχουν πιει σαμπάνια. Εσάς σας έτυχε ποτέ κάτι τέτοιο;

Advertisement

Άντε μωρέ ακούτε τις αηδίες που λέει ο καθένας. Θα πιώ τα κατακάθια της Ζωζώς Σαπουντζάκη άλλη δουλειά δεν είχα. Να πιώ βρωμοποδαρίλες.

Αυτά είναι αηδίες και φαντασίες. Δεν πιστεύω ότι έγιναν. Σιγά μην ήπιε κάποιος τη ποδαρίλα του άλλου για να βγάλει σπυριά στη γλώσσα.

Είχατε ποτέ κάποιο μανιακό θαυμαστή που σας τρόμαξε;

Για πολλά χρόνια μέχρι που σταμάτησα από τα κέντρα, είχα πολλούς θαυμαστές η αλήθεια είναι. Ένας ήθελε να με κλέψει, να με απαγάγει.

Advertisement

Καθόταν και έπινε και με κοίταζε, θυμάμαι σε ένα πανηγύρι προσπάθησε να με βουτήξει, αλλά με φυγάδευσαν. Πήγα στην αστυνομία και έτσι μπόρεσα και ξέφυγα. Έχω ζήσει πάντως μεγάλους έρωτες, με κυνήγαγε όλη η Ελλάδα.

Εσείς δεν θέλατε κανέναν;

Δεν ξέρω γιατί, μου τυχαίναν όλα τα σκ@τ@. Οι σύντροφοί μου δεν ήταν καλοί άνθρωποι, κοιτάζαν να βάλουν χέρι στα λεφτά μου

Σας έφαγαν λεφτά;

Ε βέβαια μου έφαγαν

Advertisement

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «εγώ είμαι μια ιστορία. Είτε το θέλετε είτε όχι, είμαι η ιστορία της Ελλάδας. Εγώ δημιούργησα αυτά τα τραγούδι. Να το πάρουν πολύ καλά χαμπάρι και η Σάττι και όλοι. Αυτοί που δουλεύουν χάρη σε εμένα».

Για το τραγούδι “Ζάρι”, η Έφη Θώδη επεσήμανε «μα δεν την ξέρει και κανένας την Μαρίνα Σάττι. Ούτε η μάνα της δεν την ξέρει! Πού πάει με αυτό το ρεζίλι το τραγούδι;

Αυτό είναι ένα γατοξέρασμα. Καθόλου δεν μου άρεσε. Ένα τραγούδι για ανθρώπους που δεν έχουν νοημοσύνη. Πού θα πάμε με αυτό; Πάλι θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι γι’ αυτή την αηδία».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: