«Βρίζει, είναι προκλητική, λέει ότι κάνει ότι θέλει γιατί μπορεί»: Χαμός με την Πάολα, δεν αφήνει τον κόσμο να… κοιμηθεί

«Βρίζει, είναι προκλητική, λέει ότι κάνει ότι θέλει γιατί μπορεί»: Χαμός με την Πάολα, δεν αφήνει τον κόσμο να… κοιμηθεί
Advertisement

Ανάστατη η νυχτερινή ζωή στην Θεσσαλονίκη, μετά το λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Παόλα.Ένας εξοργισμένος κάτοικος της περιοχής εξέφρασε την αγανάκτησή του σε συνέντευξη στο Πρωινό.

Το νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται η Πάολα κάθε Παρασκευή και Σάββατο σφραγίστηκε πρόσφατα από τη Δημοτική Αστυνομία λόγω παραπόνων των κατοίκων για ηχορύπανση.

Advertisement

Παρά την απόφαση αυτή, ένας εξαγριωμένος κάτοικος της περιοχής μίλησε στο Πρωινό, εκφράζοντας την αγανάκτησή του.

Ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε ότι, παρά το κλείσιμο του κέντρου, στα social media του μαγαζιού υπάρχει ανακοίνωση πως αύριο Παρασκευή η Πάολα θα εμφανιστεί κανονικά.

Κάτοικος της περιοχής είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1: «Πρόκειται για μια επιχείρηση που έλαβε από το Δήμο Θεσσαλονίκης άδεια για μουσικές παραστάσεις. Στην πραγματικότητα, όμως, πίσω από αυτήν την άδεια λειτουργεί ένα κανονικό νυχτερινό κέντρο, το οποίο προκαλεί τεράστια ηχορύπανση γιατί είναι τελείως υπαίθριο».

Advertisement

«Έλαβαν άδεια για μουσική παράσταση που θα τελειώνει στις 11 η ώρα και αυτοί στην πραγματικότητα ξεκινούν στις 11 και φτάνουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο θόρυβος είναι εκκωφαντικός, δεν αντιμετωπίζεται», είπε συμπληρώνοντας.

Ενώ κατέληξε, σχολιάζοντας την συμπεριφορά της τραγουδίστριας: «Μας απογοήτευσε και η στάση της ίδιας της καλλιτέχνιδας, η οποία προέβη σε εκφράσεις και σχόλια απαράδεκτα.

Χρησιμοποίησε και ύβρεις, ήταν προκλητική, υπονοώντας ότι θα κάνει ό,τι θέλει επειδή απλά μπορεί. Είναι τουλάχιστον περιφρονητικό απέναντι στον κόσμο που την επόμενη μέρα πρέπει να πάει στη δουλειά του. Περιμέναμε από την πλευρά της κατανόηση».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: