«Είμαι μια γυναίκα με πιασίματα, άκρως θυληκή και ποθητή»: Η Δανάη Μπάρκα απαντά σε όσους τη λένε “χovτρή”

«Είμαι μια γυναίκα με πιασίματα, άκρως θυληκή και ποθητή»: Η Δανάη Μπάρκα απαντά σε όσους τη λένε “χovτρή”
Advertisement

Μικρές αποδράσεις δροσιάς μέχρι να ρίξει αυλαία η εκπομπή της απολαμβάνει η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια πρόσφατα βρέθηκε σε κοντινό προορισμό και μοιράστηκε φωτογραφίες με το ολόσωμο μαγιό της.

Advertisement

Η Δανάη επέλεξε ένα άνετο μαύρο ολόσωμο, πόζαρε στον καθρέφτη ενώ μας έδωσε και μια μικρή γεύση από τη μαγική τοποθεσία που βρέθηκε.

Ανάμεσα στα κολακευτικά σχόλια, η Δανάη δέχτηκε και από τους γνωστούς – άγνωστους του πληκτρολογίου ένα αρνητικό σχόλιο, βρέθηκε όμως ο follower που έδωσε μια άκρως αποστομωτική απάντηση.

«Έτσι είναι οι αληθινά σεξυ γυναίκες, με πιασίματα, άκρως θηλυκές και ποθητές», έγραψε.

«Θα το πω γιατί θα σκάσω. Το Σάββατο κάναμε το μπανάκι μας στο γνωστό μας μέρος στο χωριό μου. Πάω να μπω στην θάλασσα κάποια στιγμή και ακούω την παρέα μου που ήταν έξω “έχε το νου σου σε βγάζουν βίντεο και φωτογραφίες”.».

Advertisement

Και πρόσθεσε: « Γυρνάω και βλέπω τρία νέα παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι, τα οποία στην αρχή έκαναν ότι έβγαζαν τον εαυτό τους, αλλά εγώ το είχα καταλάβει.

Κάνω το μπάνιο, γυρνάω και η κυρία που καθόταν στην δίπλα ξαπλώστρα μου λέει “αχ και εσείς τώρα τι είναι αυτό το άσχημο που βιώνετε”. Δεν είναι κακό να σε βγάλει κάποιος φωτογραφία ή βίντεο, αλλά είναι αδιάκριτο.

Επειδή δεν τους ξέραμε από το χωριό, δεν τους είπα τίποτα. Όταν μπήκαν και αυτοί στη θάλασσα όμως, πήρα το κινητό μου και έκανα πως τους έβγαζα για να δω πώς θα αντιδράσουν», είπε η ίδια μέσα από την εκπομπή της.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: