Αν θέλεις μια μακρόχρονη σχέση, διάλεξε ένα από αυτά τα ζώδια

Αν θέλεις μια μακρόχρονη σχέση, διάλεξε ένα από αυτά τα ζώδια
Advertisement

Αρκετά ζώδιαείναι των εφήμερων απολαύσεων και μόλις ακούνε τη λέξη «σχέση» την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Μπορεί να φταίνε τα αρνητικά του βιώματα ή η φύση τους.

Αυτά που σου παρουσιάζουμε όμως κάνουν μόνο μεγάλες σχέσεις, που αντέχουν στον χρόνο κι εδώ δεν έχει σημασία το φύλο. Ας δούμε ποια είναι:

Advertisement

Ταύρος

Ο Ταύρος ζει μέσα στη ασφάλεια και τη σταθερότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι ο πιο «σχεσάκιας» από τα υπόλοιπα ζώδια.

Θέλουν κάποιον σύντροφο υποστηρικτικό, άνετο και να είναι εκεί σε κάθε τους πρόβλημα. Σιχαίνονται τις αλλαγές, ενώ θα το προσπαθήσουν μέχρι τέλους, για να μη χωρίσουν. Διότι κάθε σωστός Ταύρος ξέρει να επιμένει!

Καρκίνος

Συναισθηματικά φορτισμένα ζώδια, οι Καρκίνοι ζητούν από τον σύντροφό τους να είναι πάντα δίπλα τους, να τους φροντίζουν και να τους κάνουν να νιώθουν ασφάλεια.

Advertisement

Όταν κάνουν μια σχέση, πολύ δύσκολα χωρίζουν. Το πιο πιθανό είναι να φαντάζονται οικογένειες και παιδιά με τον σύντροφό τους.

Λέων

Αν και ζώδιο της φωτιάς, ο Λέων είναι ένα από τα πιο πιστά στη σχέση του. Όπως και ο Ταύρος, έτσι και ο Λέων σιχαίνεται τις αλλαγές και δε θέλει να πηγαίνει από τον ένα σύντροφο στον άλλο για κανέναν λόγο.

Η αισιοδοξία του, όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, τροφοδοτεί και το άλλο μέλος κι έτσι περνούν μαζί κάθε «φουρτούνα» με σχετική ευκολία. Ας μην ξεχνάμε ότι οτιδήποτε αφορά στον έρωτα, ο Λέων το έχει… από γεννησιμιού του!

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: