Ο χωρισμός την “μετάλλαξε”: H Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη έκανε το σώμα που ήθελε και απέδειξε πως δεν έχει ανάγκη φίλτρα

Ο χωρισμός την “μετάλλαξε”: H Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη έκανε το σώμα που ήθελε και απέδειξε πως δεν έχει ανάγκη φίλτρα
Advertisement

Η Μαρίνα Σταυράκη, πρώην Πατούλη, έχει δεχτεί πολλές φορές κριτική για την υπερβολική χρήση φίλτρων και επεξεργασίας στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα κοινωνικά δίκτυα.

Παρά τις αντιδράσεις, η Μαρίνα προχώρησε σε μια τολμηρή ενέργεια, αποφασίζοντας να αποκαλύψει μια πιο φυσική και αληθινή εικόνα του εαυτού της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Advertisement

Πρόσφατα, η Μαρίνα Σταυράκη κοινοποίησε φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα, παρουσιάζοντας την αληθινή της εμφάνιση.

Με αυτή την κίνηση, ήθελε να αναδείξει την φυσική της ομορφιά και να περάσει ένα μήνυμα υπέρ της αυθεντικότητας και της απλότητας.

Στην ανάρτησή της, σημείωσε: «Η ομορφιά και η ευτυχία πηγάζουν από την ψυχή μας και εκφράζονται μέσα από την απλότητα στιγμών της καθημερινότητας μας!! Και αυτές οι στιγμές είναι άφιλτρες, ειλικρινείς και αυθεντικές».

Advertisement

Η ανάρτηση αυτή έλαβε θετικά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους, που την επαίνεσαν για την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα της.

Η απόφασή της να αποκαλύψει τη φυσική της εμφάνιση και να προωθήσει την ιδέα της αληθινής ομορφιάς δείχνει το θάρρος και την αυτοπεποίθησή της.

Η Μαρίνα Σταυράκη, με αυτή την κίνηση, υπογραμμίζει ότι η πραγματική ομορφιά δεν χρειάζεται φίλτρα και επεξεργασία, αλλά πηγάζει από μέσα μας και από τις απλές χαρές της καθημερινότητας.

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: