Έχει… βουίξει η κοσμική Αθήνα: Ζευγάρι με τον πάμπλουτο Γιώργο Μπαρμπαλιά η Φαίη Σκορδά;

Έχει… βουίξει η κοσμική Αθήνα: Ζευγάρι με τον πάμπλουτο Γιώργο Μπαρμπαλιά η Φαίη Σκορδά;
Advertisement

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο, εξαιτίας δημοσιεύματος που θέτει ερωτήματα σχετικά με τη φύση της σχέσης του με τη Φαίη Σκορδά.

Μετά την πρόσφατη διάψευση από τον επιχειρηματία των φημών που τον ήθελαν να έχει σχέση με την Τατιάνα Μπλάτνικ, τώρα τα νέα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι έχει έρθει πιο κοντά με τη γνωστή παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά.

Advertisement

Άτομα από το περιβάλλον τους αναφέρουν ότι μεταξύ του Γιώργου Μπαρμπαλιά και της Φαίης Σκορδά υπάρχει μια πολύ τρυφερή φιλία, η οποία συνοδεύεται από διακριτικό φλερτ εκ μέρους του επιχειρηματία.

Η παρουσιάστρια φαίνεται να είναι ιδιαίτερα κολακευμένη από τη συμπεριφορά του, γεγονός που προσδίδει στη σχέση τους έναν ιδιαίτερα γοητευτικό χαρακτήρα.

Advertisement

Ποιος είναι ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς;

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι γιος του αείμνηστου Ηλία Μπαρμπαλιά, ενός διακεκριμένου αρχιτέκτονα που άφησε πίσω του ένα μεγάλο και καλαίσθητο κατασκευαστικό έργο στην Αθήνα.

Η μητέρα του, Μπουμπού Μπαρμπαλιά, το γένος Σπηλιοπούλου, προέρχεται από μια επιφανή οικογένεια εμπόρων της Αθήνας, με καταγωγή από την Αρκαδία, όπως και ο εκλιπών σύζυγός της.

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς έχει δύο αδελφές, την Ελένη και τη Φαίη, με τις οποίες διατηρεί άριστες σχέσεις.

Advertisement

Ο γνωστός επιχειρηματίας είναι επίσης διαζευγμένος, μετά από έναν γάμο δέκα ετών με τη Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα. Ο Νίκος Μουνδρέας, τα τελευταία οκτώ χρόνια, είναι σύντροφος της γνωστής δημοσιογράφου Έλλης Στάη.

Ο γάμος του Γιώργου Μπαρμπαλιά με τη Ναταλία Μουνδρέα τελέστηκε το 2008 στην Πάτμο, όπου η οικογένεια Μουνδρέα διαθέτει ένα εξαιρετικό σπίτι. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη, που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: