«Θέλω να σας πω κάτι κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε»: Η μπηχτή του Κοκλώνη στον τελικό του J2US που λίγοι έπιασαν

«Θέλω να σας πω κάτι κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε»: Η μπηχτή του Κοκλώνη στον τελικό του J2US που λίγοι έπιασαν
Advertisement

Για τελευταία φορά φέτος, ο Νίκος Κοκλώνης έφερε το J2US στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Παρασκευής μέσω του Alpha.

Από την πρώτη στιγμή, ο παρουσιαστής και παραγωγός ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τον σταθμό για την τετραετή αυτή συνεργασία.

Advertisement

Αφού καλωσόρισε την κριτική επιτροπή του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης επεσήμανε ιδιαίτερα ότι:«θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Alpha.

Θέλω να πω ότι αυτό εδώ το σπίτι μας αγκάλιασε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ζήσαμε μαζί πολλές χαρές και λύπες, αγωνίες, περάσαμε καλά.

Εμένα μου φερόντουσαν και μου φέρονται σαν παιδί τους οπότε μέσα από την καρδιά μου, τώρα που τελειώνει και αυτή η έκτη σεζόν στο J2US, θέλω να ευχαριστήσω τον διευθύνοντα σύμβουλο του Alpha, τον διευθυντή προγράμματος, την διευθύντρια ψυχαγωγίας και φυσικά την ομάδα επικοινωνίας.

Advertisement

Όλους αυτούς που βρίσκονται στον Alpha πίσω από τα γραφεία και με τον δικό τους τρόπο μας στήριξαν, μας αγκάλιασαν και βρέθηκαν στο πλευρό μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της Barking Well που ανέχεται τις νότες, τη φωνή μου και που τραγουδάω τόσα χρόνια δίπλα τους.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πάνο Κυριακόπουλο που με αγκάλιασε στον όμιλο του Star και του Alpha, μου έδωσε όχι απλά χέρι βοηθείας αλλά με δέχθηκε σαν να με ξέρει 200 χρόνια».

Advertisement

Αφού ευχαρίστησε επίσης την κριτική επιτροπή καθώς και όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες και τεχνικούς, ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US τόνισε τα εξής στο τελευταίο επεισόδιο του μουσικού προγράμματος του Alpha.

«Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τους τηλεθεατές του Alpha που με βλέπετε από το σπίτι, τόσα χρόνια εδώ συντονίζεστε γιατί το Σάββατο είναι Νίκος Κοκλώνης και αυτό δεν αλλάζει».

«Πριν προχωρήσω, θέλω να σας πω κάτι και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε. Εμείς, σας είπα, με Π θα κάνουμε το J2US! Μεγάλη αγκαλιά και καλό καλοκαίρι».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: