Ο Γιώργος Λάνθιμος 19 ετών, με μακρύ σγουρό μαλλί -Μέλος ιστορικής ομάδας μπάσκετ

Ο Γιώργος Λάνθιμος 19 ετών, με μακρύ σγουρό μαλλί -Μέλος ιστορικής ομάδας μπάσκετ
Advertisement

Μπορεί ο Γιώργος Λάνθιμος να έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να συμπεριληφθεί στη λίστα με τους σπουδαιότερους εν ζωή σκηνοθέτες παγκοσμίως, ωστόσο, στα νεανικά του χρόνια φαίνεται πως είχε άλλα όνειρα.

Ο σκηνοθέτης που έχει μία σταθερά ανοδική πορεία στον χώρο του θεάματος, όταν ήταν ακόμη νεαρός, φαίνεται πως ήθελε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του, Αντώνη Λάνθιμου, ο οποίος ήταν διεθνής μπασκετμπολίστας.

Advertisement

Σε ένα φωτογραφικό καρέ από το μακρινό παρελθόν, που έφερε στο «φως» μέσω Facebook o αθλητικός συντάκτης και casting director Κυριάκος Κουρουτσαβούρης, ο Γιώργος Λάνθιμος καταγράφεται σε ηλικία 19 ετών, με μακρύ, σγουρό μαλλί και αθλητική φανέλα, ως μέλος της ομάδας μπάσκετ του Παγκρατίου.

«Επειδή μπάσκετ (και γενικά αθλητισμός) και τέχνη πάνε μαζί. Ο πιο επιτυχημένος Έλληνας σκηνοθέτης των τελευταίων δεκαετιών, εδώ 19 ετών με τη φανέλα της ιστορικής ομάδας του Παγκρατίου, ακολουθώντας τότε τα χνάρια του πατέρα του και αείμνηστου Αντώνη Λάνθιμου (πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα)», αναφέρεται στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης.

Πηγη

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: