Τέμπη: Αυτοψία του ΔΑΕΕ στην εμπορική αμαξοστοιχία δύο χρόνια αργότερα, τους είχαν διώξει μετά την σύγκρουση

Τέμπη: Αυτοψία του ΔΑΕΕ στην εμπορική αμαξοστοιχία δύο χρόνια αργότερα, τους είχαν διώξει μετά την σύγκρουση
Advertisement

Δύο χρόνια μετά από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, έχουν σπεύσει στο Κουλούρι άνθρωποι της Πυροσβεστικής αλλά και δύο δικαστικοί πραγματογνώμονες προκειμένου να εξετάσουν την εμπορική αμαξοστοιχία.

Ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής μάλιστα, είχε βρεθεί και στον τόπο της τραγωδίας τις πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα. Ωστόσο, μέλη του υποστήριξαν ότι οι επικεφαλής τους, δεν τους είχαν επιτρέψει να συμμετέχουν στις έρευνες.

Advertisement

Την εντολή για την τωρινή αυτοψία έδωσε ο εφέτης ανακριτής Λάρισας, μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ που αναφέρει πως λείπει κομμάτι της δεύτερης μηχανής της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

Η νέα αυτοψία στα συντρίμμια ζητήθηκε και από το γεγονός ότι δεν υπήρξε επαρκής φωτογράφηση του χώρου του δυστυχήματος πριν απομακρυνθούν τα συντρίμμια των δύο αμαξοστοιχιών.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: