Πρόστιμο 100.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για σχόλια και αναρτήσεις του από τη Euroleague

Πρόστιμο 100.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για σχόλια και αναρτήσεις του από τη Euroleague
Advertisement

Πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ επιβάλλει η Euroleague στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για σχόλια που έκανε δημόσια μετά από παιχνίδια των playoffs κόντρα στην Ανατολού Εφές.

Η πειθαρχική διαδικασία από την Euroleague είχε ξεκινήσει αυτόματα, όπως προβλέπεται, μετά από το δεύτερο παιχνίδι και τα όσα είχε πει ο κ. Γιαννακόπουλος σε βίντεο. Παρόμοια συνέβη και με τις αναρτήσεις του, μετά το Game 4.

Advertisement

Η Euroleague αναφέρει τα εξής: «Ο Κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο ιδιοκτήτης κατά πλειοψηφία, του Παναθηναϊκού, τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ για τοποθετήσεις του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με την απόδοση διαιτητών, με απαξιωτικά σχόλια και ζημιές σε άλλους συλλόγους, ατομικά και στον οργανισμό της Ευρωλίγκας, με βάση το Άρθρο 24.2. b), c) και d) του πειθαρχικού κώδικα της Ευρωλίγκας».

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στο Final 4 του Αμπου Ντάμπι και την υπεράσπιση του τίτλου του την ερχόμενη Τρίτη στο ΟΑΚΑ, στο Game 5, κόντρα στην Ανατολού Εφές.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: