Τα χαρακτηριστικά του σωστού «γύπα» -Μάθε (να τον ξεχωρίζεις) και προφυλάξου

Τα χαρακτηριστικά του σωστού «γύπα» -Μάθε (να τον ξεχωρίζεις) και προφυλάξου
Advertisement

Ο γύπας είναι ένα Ιερακόμορφο πτηνό και χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: τον γύπα του Νέου Κόσμου και τον γύπα του Παλαιού.

Οι γύπες του Παλαιού Κόσμου είναι εκείνα τα πουλιά που σαρώνουν τα πτώματα στις Αφρικάνικές πεδιάδες. Από το πρίσμα της ανθρωπολογίας, η φύση του γύπα μοιάζει πολύ με εκείνη του άνδρα-λάτρη του γυναικείου φύλου.

Όπως και ο γύπας, έτσι και αυτή η μερίδα ανδρών, περιμένει σε μία γωνιά με καλό οπτικό πεδίο το θήραμα του να αποδυναμωθεί, και τότε επιτίθεται.

Advertisement

Στο αστικό τοπίο ο γύπας συχνάζει σε κλαμπ κυρίως λαϊκού ή rnb ρεπερτορίου και όπως επεξηγήθηκε, προσδοκά το θήραμα του να γίνει αρκετά ευάλωτο –σε αρκετές περιπτώσεις θα φροντίσει κι ο ίδιος να συμβεί κερνώντας σφηνάκια.

Αν σε τρομάζουν αυτά που διάβασες, έχουμε μερικά τρικ για να σε βοηθήσουμε να τον αναγνωρίσεις. Έτοιμη; Πάμε.

Κοίτα το κούρεμα: έναν γύπα δε θα τον δεις ποτέ με απεριποίητη κόμη. Έχει τον προσωπικό του μπαρμπέρη ο οποίος υπολογίζει με ακρίβεια –ίσως και με μοιρογνωμόνιο- τι θα ξυρίσει στο κεφάλι, πώς θα κάνει το «σβήσιμο» και τι αναλογία πρέπει να έχουν οι τρίχες στο σκαλπ με αυτές στο μούσι.

Advertisement

Για να καταλάβεις τον γύπα, πρέπει να γίνεις γύπας. Είσαι γυναίκα ακραία μεθυσμένη και θέλεις να φλερτάρεις, αλλά δε θέλεις να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση.

Μία διαδεδομένη κίνηση ματ που εφαρμόζουν αρκετές γυναίκες είναι να φιλιούνται μεταξύ τους. Ε, αυτό ο γύπας το κάνει ανοίγοντας μπελβεντέρε.

Δες τα τατουάζ: Είναι πολλά και όλα σε εμφανή σημεία; Τότε πιθανότατα έχεις να κάνεις με έναν γύπα.

Είναι αρκετά δημιουργικός: Όταν πρόκειται να φλερτάρει μπορεί να γίνει ποιητής. Έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε stand-up κωμικός ή αν το απαιτεί η γυναίκα που έχει βάλει στο στόχαστρο, σε Τάσο Λειβαδίτη. Ανάλογα τις περιστάσεις. Θα εκμεταλλευτεί κάθε γνώση του για να σε ρίξει.

Advertisement

Αναγνώρισε τα ρούχα: Δύσκολα θα καταλάβεις το στυλ του γύπα. Άλλοτε σου φαίνεται λιγάκι πιο κυριλέ με τα στενά του πουκάμισα και τα παντελόνια με τσάκιση, κι άλλοτε πιο hipster με μακριές μπλούζες και αυτά τα αθλητικά παπούτσια που έχουν βουλιάξει πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα.

Ένα κοινό θα βρεις όμως σε όλους του γυπαετούς: είναι υβρίδια. Όπως κι αν σου φαίνεται εσένα ο γύπας, στην πραγματικότητα το στυλ του είναι χαμαιλέων –κατάλληλος και για εναλλακτικά και κλασικά κορίτσια.

Πρόσεξε το περπάτημα: Ο γύπας αν και προσπαθεί να κρατήσει το aesthetic του ψηλά, η κινησιολογία του μοιάζει με αυτή του λαϊκού παιδιού.

Αποφασιστικό περπάτημα, κορδωμένη κορμοστασιά, σχετικά ψηλά το πηγούνι –τόσο όσο ώστε να φαίνεται λίγο σνομπ, αλλά και να μπορεί να τσεκάρει τις γυναίκες που προσπερνά- και αργό περπάτημα.

Advertisement

Πρόσεξε το ύφος του: Το ύφος του γύπα είναι μπλαζέ πριν σε κοιτάξει. Για λίγο νομίζεις ότι είναι ο σνομπ του μαγαζιού.

Προσπαθεί να είναι διαρκώς γυρισμένος σε τρία τέταρτα –νομίζεις ότι στοχάζεται. Μέχρι να γίνεις ο στόχος του. Τότε, θα σε καρφώσει στα μάτια, έχοντας ελαφρώς ανοιχτό το στόμα.

Ενίοτε θα σε προσεγγίσει φιλικά: Μόλις αντιληφθεί ότι τον βλέπεις φιλικά, θα σ’ το παίξει δύσκολος και θα πετάει υπονοούμεNA μήπως και λυγίσεις. Τώρα ξέρεις: μη λυγίσεις.

Πηγή:in2life.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: