Ούτε μύγα στο σπαθί τους: Τα 5 ζώδια που δεν ανέχονται κανέναν να τους πει τι θα κάνουν

Ούτε μύγα στο σπαθί τους: Τα 5 ζώδια που δεν ανέχονται κανέναν να τους πει τι θα κάνουν
Advertisement

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ανταποκρίνονται καλά σε όσους προσπαθούν να τους επιβάλλουν πράγματα και αυτό μπορεί να είναι εξοργιστικό!

Έχεις σκεφτεί, όμως, ότι μπορεί -και αυτό- να έχει κάποια σχέση με τ’ άστρα;

Ποια είναι τα ζώδια που δεν «σηκώνουν» και πολλά πολλά, σύμφωνα με την Christine Schoenwald του Your Tango.

Advertisement

Κριός

Όταν κάποιος λέει στον Κριό να μην κάνει κάτι ή να μην αναλάβει κάποιο ρίσκο, το μόνο που καταφέρνει είναι να τον κάνει πιο αποφασισμένο να το κάνει. Ο Κριός είναι ισχυρογνώμων και όποιος δεν τον υποστηρίζει, του είναι εμπόδιο.

Αν κάνουν λάθος, πρέπει να το κάνουν για να μάθουν. Ο Κριός δεν είναι για την αποφυγή αλλά για την εμπειρία. Αν κάνει λάθος, είναι εντάξει με το να το μάθει με τον σκληρό τρόπο, εφ ‘όσον ήταν η απόφασή του.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι γνωστός για το ότι είναι πεισματάρης και δεν πιστεύει ότι κάποιος έχει λόγο για το τι πρέπει να κάνει. Αν κάποιος πει στον Ταύρο τι να κάνει, ο Ταύρος απλά θα τον αγνοήσει.

Advertisement

Οι συμβουλές, οι υποδείξεις και οι εντολές δεν τον ενοχλούν γιατί έχει τόσο ισχυρή ιδέα για τον εαυτό του και για το τι είναι καλύτερο για αυτόν.

Δεν κάνει πράγματα χωρίς μεγάλη σκέψη και χωρίς να εξετάσει από πριν τις συνέπειες.

Λέων

Ο Λέων απλά δεν μπορεί να αντέξει να του λένε τι να κάνει! Είναι ηγέτης και είναι αυτός που δίνει εντολές, δεν τις ακολουθεί. Ξέρει τι θέλει, τι πρέπει να κάνει για να το πάρει και όταν δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ο Λέων αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για τυχόν αστοχίες.

Είναι πολύ καλύτερο για τον Λέοντα να βρει το δικό του μονοπάτι απ ‘ότι να δεχθεί κάποιον που θα τον καθοδηγήσει. Κανείς άλλος δεν είναι ειδικός εκτός από τον Λέοντα και θα πετύχει ή θα αποτύχει ακολουθώντας τα δικά του ένστικτα.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος θα ακούσει κάποιον που του λέει τι πρέπει να κάνει, αλλά, τελικά, θα ακολουθήσει αυτό που λέει η καρδιά του. Χρειάζεται την ευελιξία και την ικανότητα να αλλάζει τα πράγματα.

Advertisement

Ίσως να μην υπάρχει σταθερότητα μερικές φορές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνει ότι χρειάζεται. Η λήψη αποφάσεων δεν είναι εύκολη για τον Δίδυμο, αλλά δεν θέλει κάποιον να αποφασίσει γι ‘αυτόν.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι πολύ ανεξάρτητος για να θέλει κάποιον να του πει τι να κάνει και αν κάποιος το προσπαθήσει, θα τον βρει αντίθετο.

Ο Υδροχόος θέλει να βρει εντελώς νέους τρόπους για να κάνει πράγματα και αν ακολουθήσει την καθοδήγηση κάποιου άλλου, αυτό μπορεί να καταπνίξει τη δημιουργικότητα και το καινοτόμο πνεύμα του.

Εάν ένας Υδροχόος δίνει το λόγο του ότι θα κάνει κάτι, θα το κάνει να συμβεί, εφ ‘όσον δεν υπάρχει παρέμβαση από κάποιον που θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει.

Πηγή:womenonly

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: