Ούτε με σφαίρες: Τα 3 ζώδια που δεν θα γνώριζες ποτέ στους γονείς σου!

Ούτε με σφαίρες: Τα 3 ζώδια που δεν θα γνώριζες ποτέ στους γονείς σου!
Advertisement

Αν έχει έρθει η ώρα να γνωρίσεις τον άνθρωπο που είσαι μαζί στους δικούς σου και είναι ένα από αυτά τα τρία ζώδια, μάλλον (λέμε μάλλον) θα πρέπει να το ξανασκεφτείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι που είναι στον κόσμο του ο Υδροχόος, θα τον πας σε ένα οικογενειακό τραπέζι και θα αρχίσει τα δικά του. Θα κάνει κουβέντα για την παγκόσμια ειρήνη, για την κλιματική αλλαγή, για την πολιτική και γενικότερα θα είναι αντιδραστικός και μεγάλος αντιρρησίας.

Advertisement

Δεν θα αφήσει καθόλου καλή εντύπωση στους γονείς σου. Άσε που θα νιώσει κιόλας ότι πνίγεται γιατί πας να τον… τυλίξεις για γάμο και παίζει πολύ σοβαρά, μετά το οικογενειακό τραπέζι, να σου πει ένα… «χωρίζουμε» κι εσύ να μείνεις παγωτό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης κάποιες φορές χάνει το μέτρο στην συμπεριφορά του. Μπορεί να γίνει μεγάλος κάφρος. Να ξεκινήσει να κάνει κάποια «χοντρά» και άκομψα αστεία και να σε εκθέσει.

Είναι ώρες-ώρες απελπιστικά ειλικρινής και μπορεί να του ξεφύγει καμιά κακία για την εμφάνιση της μαμάς σου για παράδειγμα. Να της πει λόγου χάρη: «Κυρία Μαρίκα τρώτε πολύ βλέπω… Το αδειάσατε το πιάτο». Εκείνος θα το θεωρήσει χιουμοράκι και η μαμά σου θα προσβληθεί!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ικανός να τσακωθεί με όλο σου το σόι από το πρώτο «χαίρω πολύ».

Advertisement

Είναι ανταγωνιστικός και θα προσπαθήσει να επιβληθεί με τον τρόπο του για να δείξει ότι εκείνος είναι ο αρχηγός της υπόθεσης. Δεν θα διστάσει να κοντραριστεί με τον πατέρα σου, για παράδειγμα, ακόμα και για το ποδόσφαιρο ή την πολιτική.

Εύκολα θα ξεφύγει το πράγμα σε μια διαφωνία. Θα κάνει λόγο μετά και για… ελευθερία, άρνηση δέσμευσης κτλ και οι γονείς σου δεν θα θέλουν να τον ξαναδούν.

Πηγή:astrology.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: