Ουάου! Το νέο σπίτι του Armani είναι πιο εντυπωσιακό από ό,τι φαντάζεσαι -Με θέα στο Σέντραλ Παρκ [εικόνες]

Ουάου! Το νέο σπίτι του Armani είναι πιο εντυπωσιακό από ό,τι φαντάζεσαι -Με θέα στο Σέντραλ Παρκ [εικόνες]
Advertisement

Ένα πολυτελές ρετιρέ στην καρδιά της Νέας Υόρκης μόλις απέκτησε ο διάσημος σχεδιαστής Giorgio Armani, με εκπληκτική θέα στο Σέντραλ Παρκ, αποκτώντας πλέον την κυριότητα όλου του ορόφου.

Ο αναπληρωτής διευθυντής της εταιρείας T-Mobile, Τζον Λετζέρε, έβγαλε προς πώληση το ρετιρέ του για 22 εκατομμύρια δολάρια τον Φεβρουάριο του 2018 και σταδιακά έριξε την τιμή στα 18 εκατομμύρια, εξαιτίας της έλλειψης ενδιαφέροντος από κάποιον αγοραστή.

Τελικά όμως, δεν χρειαζόταν να ψάξει πολύ μακριά. Ο Giorgio Armani, που διαθέτει επίσης ένα διαμέρισμα στον ίδιο όροφο, αγόρασε τελικά την κατοικία έναντι περίπου 17,5 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως αναφέρει η Wall Street Journal.

Η πρώην κατοικία του γίγαντα των εκδόσεων Γουίλιαμ Ράντολφ Χερστ, εκτείνεται σε 278 τετραγωνικά μέτρα και συνοδεύεται από ιδιωτική βεράντα 158 τετραγωνικών μέτρων με μαγευτική θέα στο Σέντραλ Παρκ.

Μάλιστα, ο Giorgio Armani μπορεί πλέον να συνδυάσει την νέα του κατοικία με το υπάρχον διαμέρισμα και έτσι θα έχει όλο τον όροφο δικό του.

Το νέο διαμέρισμα του Giorgio Armani βρίσκεται στους δύο τελευταίους ορόφους αυτής της πολυκατοικίας

Η είσοδος είναι μέσω ενός ιδιωτικού ανελκυστήρα που οδηγεί σε ένα μαρμάρινο φουαγιέ. Από εκεί, ένας διάδρομος με θολωτές οροφές οδηγεί στο γωνιακό σαλόνι, που διαθέτει γύψινα ταβάνια και ένα σκαλιστό τζάκι της ελισαβετιανής εποχής.

Λέγεται πως ο Λετζέρε είχε προσλάβει την εταιρεία σχεδιασμού Shelton Mindel για να ανακαινίσει την κατοικία και να αποκαταστήσει τα ιστορικά της στοιχεία, τα οποία περιλαμβάνουν περίτεχνα ξύλινα και βιτρό παράθυρα.

Κατά την διάρκεια των εργασιών, λέγεται πως οι αρχιτέκτονες βρήκαν τα αρχικά της Μάριον Ντεβιές – της ερωμένης του Χερστ – σκαλισμένα μέσα στο τζάκι.

Ο ιδιωτικός ανελκυστήρας που οδηγεί στο διαμέρισμα

Τα σαλόνια και οι τραπεζαρίες έχουν πρόσβαση σε μία περιμετρική βεράντα, η οποία εκτείνεται σε όλο το πλάτος του κτιρίου.

Ξύλινες λεπτομέρειες στα ταβάνια και τζάμια βιτρό σε ένα καθιστικό που συνδυάζει το μοντέρνο με το ιστορικό

Η τραπεζαρία έχει μαγευτική θέα στο Σέντραλ Παρκ

Όλο το διαμέρισμα του Giorgio Armani έχει θέα στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης

Ταβάνια με ανάγλυφο σχέδιο και ένα σκαλιστό τζάκι δεσπόζουν σε αυτό το σαλόνι

Μία από τις κρεβατοκάμαρες του νέου διαμερίσματος του Giorgio Armani με παράθυρο που καλύπτει όλο το ύψος του τοίχου

Το κυρίως επίπεδο διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, το καθένα με ιδιωτικό μπάνιο και πρόσβαση στην βεράντα. Δύο από αυτά έχουν θέα στο πάρκο.

Παρά το πάθος του Λετζέρε για την μαγειρική, η κουζίνα είναι πολύ μικρή, αλλά αρκετά μοντέρνα, με σύγχρονο ανοξείδωτο χάλυβα και μια μικρή αποθήκη.

Πηγή:iefimerida.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: