Μην τολμήσεις να τους θίξεις: Τα ζώδια που γίνονται «ταύροι» αν τα προσβάλεις

Μην τολμήσεις να τους θίξεις: Τα ζώδια που γίνονται «ταύροι» αν τα προσβάλεις
Advertisement

Πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ σε ποιον/α μιλάς και πώς του/της μιλάς. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο.

Κάποια ζώδια μπορεί να μην δώσουν καθόλου σημασία σε μια προσβολή, να αδιαφορήσουν, να σου γυρίσουν την πλάτη και να φύγουν.

Κάποια άλλα μπορεί να τσακωθούν μαζί σου, αλλά… λίγο. Κάποια άλλα όμως, θα κάνουν πραγματικό χαμό και θα μαλώσουν πολύ άσχημα με όποιον τολμήσει να τα προσβάλλει ή να τα θίξει.

Διάβασε λίγο πιο κάτω πως αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν νιώσει προσβεβλημένο:

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Ανταποδίδει την προσβολή, με ένα πολύ προσωπικό, γεμάτο κακία σχόλιο και το άλλο άτομο το… βουλώνει. Αν δεν καταλάβει τι το περιμένει, θα συνεχίσει και μετά μάλλον θα κάνει τα δόντια του… κολιέ!

ΤΑΥΡΟΣ

Ανάλογα με την προσβολή είτε απαξιεί να ασχοληθεί ή «φορτώνει» σιγά-σιγά και ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Μπουνιές και κλωτσιές θα πάνε σύννεφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει» λέει η παροιμία και τα γρήγορα, λεκτικά ραπίσματα του Διδύμου μόνο με κροσέ πυγμαχίας μπορούν να συγκριθούν.

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πληγώνεται και συγχύζεται ενώ σκέφτεται ότι δεν πρόκειται να έχει στο μέλλον καμία επαφή με το συγκεκριμένο άτομο. Αυτά βέβαια, αν δεν του βρίσουν τη μάνα… Εκεί δε σηκώνει κουβέντα. Θα το απλώσει το χέρι!

ΛΕΩΝ

Εννοείται ότι δεν θα κάτσει να «ξεκατινιαστεί»! Το πολύ-πολύ να πετάξει κάποια ατάκα του τύπου: «δεν ασχολούμαι με μειονότητες» ή «η ζήλεια σου φταίει αλλά ό,τι και να κάνεις δε μπορείς να μου μοιάσεις»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφού δεν έχει τη βέργα του δασκάλου να την κουνήσει απειλητικά, θα αρκεστεί στο δάχτυλο και επικριτικά θα προσπαθήσει να μειώσει το άλλο άτομο, θίγοντας το φτωχό του λεξιλόγιο. Αν, δε, έχει κάνει εκφραστικό λάθος, πιάσε θέση να μη χάσεις τη διάλεξη…

ΖΥΓΟΣ

Θα γυρίσει την πλάτη και θα φύγει, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να μην χάσει την ψυχραιμία του και τσακωθεί ή πει κάτι πολύ άσχημο. Εντούτοις, θα νιώθει άσχημα και θα τον πειράξει ό, τι ακούσει γιατί θα το θεωρήσει άσχημο ή άδικο.

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίδρασή του, για κακή μοίρα του άλλου, δεν είναι άμεση και γι’ αυτό θα κοιτάξει το άλλο άτομο με βλέμμα σκοτεινό και άγριο, χωρίς να βγάλει τσιμουδιά. Μετά, θα σχεδιάσει με την παραμικρή λεπτομέρεια την εκδίκησή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρχικά, θα γελάσει στη μούρη του άλλου, θα δείξει ότι πραγματικά δεν του ίδρωσε το αφτί. Αν το άλλο άτομο όμως συνεχίσει να τον προσβάλλει, τότε θα τον «στολίσει» σαν Επιτάφιο με τα πιο υβριστικά λόγια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τρίχα δε θα του κουνηθεί. Με φαινομενική ψυχραιμία (τα μηνίγγια του χτυπάνε σαν τύμπανα αλλά δεν το δείχνει), θα σηκώσει το φρύδι υποτιμητικά, θα κοιτάξει το άλλο άτομο και θα του πει το πιο σαρκαστικό σχόλιο που έχει ακούσει άνθρωπος ποτέ.

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανάλογα το σχόλιο! Αν του πει κάποιος «άντε ρε ψώνιο» ή «τρελό» σκασίλα του μεγάλη. Έχει επίγνωση της διαφορετικότητάς του. Αν όμως του θίξει κάτι που θεωρεί πολύ σημαντικό, τότε σίγουρα η ανταπάντηση θα είναι σκληρή και πολύ καυστική!

ΙΧΘΥΕΣ

Καταρχήν θα συγκλονιστεί! Δεύτερον θα το παίξει πολύ πιο θιγμένος απ’ ό, τι πραγματικά νιώθει. Μετά θα πει ένα «πολύ λυπάμαι για το χαρακτήρα σου» αλλά κάποια στιγμή που κανείς δε θα τον υποψιαστεί, θα ανταποδώσει, διαδίδοντας έμμεσα «τέρατα» για το συγκεκριμένο άτομο.

Πηγή:astrology

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: