Δύσκολα ξεπερνιούνται: 4 άντρες του ζωδιακού που δεν θα μπορέσεις ποτέ να ξεχάσεις

Δύσκολα ξεπερνιούνται: 4 άντρες του ζωδιακού που δεν θα μπορέσεις ποτέ να ξεχάσεις
Advertisement

Συμβαίνει ορισμένες φορές ο έρωτας μεταξύ δύο ανθρώπων να ξεθυμαίνει και η σχέση να φτάνει στο τέλος, αυτό όμως δε σημαίνει ότι ξεχνιούνται και τα πρόσωπα.

Μάλιστα, κάποια από αυτά είναι δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο, καθώς σαν χαρακτήρες είναι αρκετά έντονοι ή έχουν τις ιδιαιτερότητές τους.

Από όλο τον ζωδιακό, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, 4 είναι οι άντρες που δε θα καταφέρεις να ξεχάσεις το πέρασμά τους από τη ζωή σου!

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι συχνά πεισματάρης, σχεδόν εμμονικός, αλλά παθιασμένος όσο δεν πάει. Ναι ΟΚ, μπορεί να ήταν και καλός εραστής αλλά σίγουρα δεν θα σου μείνει αξέχαστος μόνο γι’ αυτό!

Αυτό που θα θυμάσαι είναι ότι δεν το έβαλε ποτέ στα πόδια μπροστά στα δύσκολα και ήταν από τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους που θα συναντήσεις ποτέ. Σου έλεγε τα πράγματα όπως ήταν, χωρίς να στα ωραιοποιεί, κάτι που άλλοι άντρες αποφεύγουν.

Τώρα, αν σε πλήγωνε η αλήθεια είναι άλλο θέμα. Μπορεί να είχε δύσκολο χαρακτήρα και τελικά η ζήλια του να σας χώρισε, όμως σίγουρα θα κάνεις καιρό (κι αν) για να τον ξεπεράσεις.

Advertisement

ΛΕΩΝ

Αυτός ο άντρας μπορεί να έχει το ψώνιο του και έντονο ταμπεραμέντο, σίγουρα όμως είναι και από τους πιο γενναιόδωρους -τουλάχιστον συναισθηματικά- απ’ όσους θα συναντήσεις!

Έχει μια καρδιά από ατόφιο χρυσάφι που έλεγε και η Γαρμπή, προστατευτικός, υπερασπιστικός και όταν ερωτευτεί θα κάνει τα πάντα για την σύντροφό του, κάτι που δεν ξεχνιέται εύκολα.

Είναι εγωιστής, ψωροπερήφανος, αλλά σίγουρα, στη σούμα, θα δεις ότι είναι από τους καλύτερους άντρες που είχες στο πλευρό σου!

Advertisement

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ναι, ξέρουμε! Δεν περίμενες να είναι σε αυτή τη λίστα, όμως δικαιωματικά του ανήκει μια θέση, καθώς μιλάμε για έναν άντρα με έντονη αίσθηση του χιούμορ, θετική στάση, επινοητικό, αισιόδοξο και ενεργητικό που σε παρασέρνει στους ρυθμούς του και δε σε αφήνει να βαρεθείς.

Μπορεί να ήταν αυτός που σε παράτησε, γιατί του τέλειωσε ή απλά συνειδητοποίησε ότι ήθελε να πάρει κι άλλες εμπειρίες στη ζωή, πριν καταλήξει μαζί σου κι αυτό να σε πλήγωσε ή να σε θύμωσε, αλλά παραδέξου το: Πέρασες καλά και γέλασες με την ψυχή σου, για όσο κράτησε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι να πει κανείς γι’ αυτόν τον άντρα! Στάνταρ ότι δεν θα είναι εύκολο ούτε να τον ξεχάσεις, ούτε και να τον ξεπεράσεις, όχι μόνο γιατί δεν πρόκειται ποτέ να σε πιέσει για το οτιδήποτε, καθότι είναι κι ο ίδιος ανεξάρτητο και φιλελεύθερο ον, αλλά γιατί πάντα κάτι καινούργιο και ασυνήθιστο είχε να σου προσφέρει και σε ωθούσε να αναδείξεις τις ιδιαίτερες πλευρές του χαρακτήρα σου, χωρίς να φοβάσαι.

Advertisement

Ω ναι, είναι αντιφατικός, είναι προκλητικός και αρκετά εκκεντρικός ή δεν εκδηλώνει τα συναισθήματά του κι ίσως είναι αυτά τα στοιχεία που σε έκαναν να τον ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους αλλά και ο λόγος που δεν προχώρησε η σχέση μαζί του, καθώς είναι αφόρητα στην καθημερινή ζωή, όμως να ξέρεις ότι ακόμα και αν το διαλύσατε είναι ο τύπος που θα σε υποστηρίξει, σε περίπτωση αδικίας.

Πηγή:astrology

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: