6+1 ατράνταχτες αποδείξεις ότι έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για σένα

Advertisement

Δεν είστε σίγουρη αν έχετε κάνει το πιο σωστό βήμα στη ζωή σας, το οποίο είναι ο γάμος;

Θέλετε να μάθετε, αν όντως έχετε πραγματοποιήσει έναν επιτυχημένο γάμο;

Παρακάτω περιλαμβάνεται μία λίστα, που αποδεικνύει πως έχετε κάνει έναν υπέροχο γάμο.

1. Εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον

Οι υγιείς μακροχρόνιες σχέσεις χτίζονται πάνω στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Δηλαδή, την αφοσίωση στην ειλικρινή επικοινωνία, χωρίς φόβο και τα μυστικά.

Advertisement

Αν είστε έτοιμη ανά πάσα στιγμή να εκμυστηρευτείτε όσα κρύβετε μέσα σας στον σύντροφό σας. Αν νιώθετε πώς κι εκείνος σας εμπιστεύεται το ίδιο, τότε ο γάμος έχει την προοπτική να κρατήσει για πάντα.

2. Παίρνετε αποφάσεις από κοινού

Σε έναν γάμο, οι δύο σύντροφοι είναι ισότιμοι. Γι’ αυτό πρέπει να συζητούν τα πάντα. Να παίρνουν όλες τις σημαντικές αποφάσεις μαζί, χωρίς να καπελώνει ο ένας τον άλλον.

Αν μεταξύ σας επικρατεί το πνεύμα του διαλόγου. Αν αποφασίζετε από κοινού για όλα όσα αφορούν την οικογένεια και την καθημερινότητά σας, να είστε σίγουρη ότι ο γάμος σας θα μακροημερεύσει.

3. Δεν κολλάτε σε λεπτομέρειες

Οι καθημερινές τριβές σε μια σχέση είναι αναπόφευκτες. Οι άνθρωποι δεν αποφασίζουν να ενώσουν τις ζωές τους, επειδή είναι απολύτως συμβατοί. Το πράττουν για έναν σωρό διαφορετικούς λόγους.

Advertisement

Έχετε ξεπεράσει το στάδιο που ενοχλείστε από μικροπράγματα; Είστε έτοιμοι να μην δίνετε σημασία σε λεπτομέρειες και να μην αφήνετε ασήμαντες κόντρες να γιγαντώνονται; Τότε, ο γάμος σας είναι σε πολύ καλό δρόμο.

4. Αρέσετε ο ένας στον άλλον όπως είστε

Πολλές φορές, περιμένουμε πράγματα από μια σχέση που ο σύντροφός μας δεν μπορεί να μας προσφέρει. Καταλήγουμε να απογοητευόμαστε επειδή είχαμε δει σ’ εκείνον αυτό που θέλαμε εμείς αντί γι’ αυτό που πραγματικά είναι.

Έχετε αποδεχτεί ο ένας τον άλλον με τις ιδιαιτερότητες και τις παραξενιές του; Τότε, έχετε κάνει το πιο σημαντικό βήμα για έναν ευτυχισμένο γάμο.

Advertisement

5. Αισθάνεστε μεταξύ σας βαθειά οικειότητα

Το σεξ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι μιας σχέσης, αλλά όταν συνοδεύεται από αληθινή και βαθιά οικειότητα, μπορεί να δέσει δύο άνθρώπους με τρόπο ανεπανάληπτο και εξαιρετικά δυνατό.

Αν, εκτός από μια ενεργή σεξουαλική ζωή, έχετε με τον σύντροφό σας μια δυνατή φιλία και έναν δεσμό που νιώθετε πως είναι μοναδικός, απολαύστε κάθε στιγμή του γάμου σας γιατί είναι αυτο που λέμε «ονειρικός».

6. Αφήνετε προσωπικό χώρο ο ένας στον άλλον

Όταν ζευγαρώνουμε, βρισκόμαστε να περνάμε τον περισσότερο χρόνο μαζί, συνηθίζουμε – η βολευόμαστε – και ξεχνάμε ότι ο καθένας από εμάς χρειάζεται και λίγο χρόνο για τον εαυτό του.

Advertisement

Αν δείχνετε κατανόηση ο ένας στην ανάγκη του άλλου να ασχοληθεί με πράγματα που αγαπά, να αφιερώσει χρόνο στους δικούς του ανθρώπους και να εξελιχθεί ατομικά, τότε έχετε χτίσει μια σχέση υγιή που θα εξελιχθεί κι αυτή μαζί σας.

7. Δεν ξεχνάτε τις 3 μαγικές φράσεις

Όταν η σχέση μεταξύ δύο συντρόφων είναι καλή, οι εγωισμοί και τα πείσματα μπορεί να δυναμιτίσουν τα θεμέλιά της και να προκαλέσουν τριγμούς απ’ το πουθενά.

Η απάντηση βρίσκεται σε 3 μαγικές φράσεις που μπορούν να επουλώσουν κάθε πληγή και να σβήσουν κάθε υπόνοια τσακωμού.

Αν δεν αμελείτε να λέτε ο ένας στον άλλον «σ’ αγαπώ», «σ’ ευχαριστώ» και «συγνώμη» να είστε βέβαιη ότι έχετε και θα έχετε έναν υπέροχο γάμο.

Πηγή:enimerotiko

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: