Οι… παρεξηγιάρηδες: Τα 4 ζώδια με τα οποία σίγουρα μια διαφωνία θα καταλήξει σε καβγά

Advertisement

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι με τους οποίους μπορείς να μιλήσεις για το οτιδήποτε κι άλλοι που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι η μόνη περίπτωση (κι αν…) για να μην τσακωθείς μαζί τους σε μια συζήτηση είναι το να πείτε για… τον καιρό!

Συχνά, παρεξηγούνται για ψύλλου πήδημα, εισπράττουν αλλιώς το νόημα των λόγων ή έχουν τόσο ισχυρές θέσεις και αντιλήψεις που το να προσπαθήσεις να τους εξηγήσεις, να υπερασπίσεις ή να τους κάνεις να δεχτούν κάτι που είναι αντίθετο από αυτό που θεωρούν σωστό είναι χαμένος χρόνος, μη σου πούμε ότι θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου με το πείσμα ή το ύφος τους και στο τέλος θα τσακωθείς άγρια μαζί τους.

Ποια είναι τα ζώδια που τη διαφωνία την έχουν στο τσεπάκι τους και τρεις στις πέντε θα καβγαδίσεις μαζί τους;

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που του όταν του κάτσει κάτι στο κεφάλι, δεν υπάρχει περίπτωση να του αλλάξεις γνώμη.

Είναι, άλλωστε, γνωστός για το πείσμα και την ξεροκεφαλιά του, αυτό που όμως δε γνωρίζεις είναι ότι εκνευρίζεται πολύ, όταν η άλλη πλευρά επιμένει σε μια διαφορετική άποψη.

Πρόσθεσε κι ότι σπάνια παραδέχεται ότι έχει άδικο, ε, μην απορείς λοιπόν αν μετά από μια συζήτηση, καταλήξετε τσακωμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον Σκορπιό, ως γνωστόν, όλα είναι είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν υπάρχει μέση οδός. Βάλε κι ότι το ίδιο πάθος που βγάζει στη ζωή του, βγάζει και στις συζητήσεις του.

Advertisement

Κατεβάζει ρολά, δεν ακούει τι του λες, συχνά παρεξηγεί τα λόγια ή τα εκλαμβάνει τελείως διαφορετικά, οπότε θα πρέπει να παραμείνεις πολύ ψύχραιμος/η και να μη χάσεις τον έλεγχό σου για να μη γίνετε μαλλιά κουβάρια. Α και κάτι άλλο: Να ξέρεις ότι θα έχει πάντα τον τελευταίο λόγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Δίδυμο, το πιο πιθανό είναι να εκνευριστείς γιατί τα ξέρει… όλα, έχει άποψη για τα πάντα και η γνώμη του είναι η πιο σωστή.

Επίσης, ότι όταν ακούει κάτι στο οποίο δε συμφωνεί, έχει ύφος εξυπνακίστικο, κοροϊδευτικό ή ειρωνικό, οπότε εύκολα σπάει τα νεύρα του συνομιλητή του.

Αυτό που, επίσης, είναι εκνευριστικό και σίγουρα θα το έχεις παρατηρήσει, κάποια στιγμή, είναι το ότι την επόμενη μέρα κι αφού σε έχει σκάσει, μπορεί να σου πει τα ίδια με αυτά που υποστήριζες εσύ, τρελαίνοντάς σε.

Advertisement

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας προσβάλλεται εύκολα, οπότε τρεις στις πέντε που θα υπάρξει διαφωνία μαζί του, θα πάρει αμέσως φωτιά. Ίσως έχεις χτυπήσει ευαίσθητο σημείο του ή είναι εγωιστής και δε δέχεται μια άποψη που έρχεται σε αντίθεση με τη δική του.

Όπως και να έχει, να ξέρεις ότι όσο περισσότερο επιμένεις, προσπαθήσεις να υπερασπίσεις τον εαυτό σου ή να του αποδείξεις ότι έχει λάθος, τόσο να περιμένεις, αιχμηρή γλώσσα, κατηγορίες ακόμα και βρισίδι από την πλευρά του. Η μόνη περίπτωση να λήξει το όλο θέμα είναι να του ζητήσεις συγγνώμη κι ας μη φταις…

Πηγή:astrology

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: