Επιστροφή-σοκ στο Καφέ της Χαράς! Ο χαρακτήρας που ζητούσαμε ετοιμάζεται να μπει στη σειρά

Επιστροφή-σοκ στο Καφέ της Χαράς! Ο χαρακτήρας που ζητούσαμε ετοιμάζεται να μπει στη σειρά
Advertisement

Το Καφέ της Χαράς έχει επιστρέψει δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Είναι μία από τις σειρές που περιμέναμε πολύ καιρό να ξαναδούμε και τώρα που αυτό συνέβη οι Παρασκευές μας έχουν μία ξεκάθαρη ταυτότητα.

Έχοντας περάσει πολλά χρόνια από τότε που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, όπως η εμφάνιση νέων χαρακτήρων αλλά και η απουσία παλιών, πολύ σημαντικών για την πλοκή.

Όλοι βρίσκονται στην παρούσα φάση συντονισμένοι για το μέλλον της σχέσης Χαράς-Περίανδρου και Βάλιας-Μανωλάκη, αφού το νέο του κορίτσι δεν αποτελεί και την πιο αγαπημένη επιλογή ανάμεσα στους τηλεθεατές.

Όσο και να κατανοούμε ότι προφανώς είναι λογικό να έχουν υπάρξει οι όποιες αλλαγές στην υπόθεση, συγκεκριμένοι χαρακτήρες που γνωρίσαμε το διάστημα 2003-2006 δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μνήμη μας και πολλοί fans άρχισαν να ζητούν την επιστροφή τους ανοιχτά.

Η Άννα Χατζησοφιά που γράφει τη σειρά με τον Χάρη Ρώμα αποκάλυψε τη συνέχεια και μαζί της ήρθε κι ένα νέο που πρόκειται να σε ενθουσιάσει.

Πρόκειται να επιστρέψει στη σειρά η Σοφία Μουτίδου ή αλλιώς η τηλεοπτική Αγλαΐα.

Η κυρά-δασκάλα ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες όλων των λάτρεων της σειράς και η προσθήκη της θα ενθουσιάσει τους πάντες αλλά και θα δώσει πολλά στην υπόθεση.

Να έχει ακόμη το κόλλημα με τον Περίανδρο ή να έχει βρει νέο ενδιαφέρον;

Πηγή:queen.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: