Ο γύπας ο σωστός: Ο Μπερλουσκόνι χώρισε την 34χρονη σύντροφό του για μια νεότερη γυναίκα

Ο γύπας ο σωστός: Ο Μπερλουσκόνι χώρισε την 34χρονη σύντροφό του για μια νεότερη γυναίκα
Advertisement

Ο 83χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας εγκατέλειψε την 34χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε έπειτα από 12 χρόνια κοινής ζωής, όμως «παραμένουν φίλοι», όπως διευκρίνισε το πολιτικό κόμμα του, Φόρτσα Ιτάλια, σε ανακοίνωση που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

Ο 83χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας εγκατέλειψε την 34χρονη σύντροφό του έπειτα από 12 χρόνια κοινής ζωής.

Η Φραντσέσκα Πασκάλε, η οποία είχε εξομολογηθεί κάποτε σε συνέντευξή της πως ζητάει κάθε μέρα από τον Μπερλουσκόνι να την παντρευτεί, φαίνεται ότι αιφνιδιάσθηκε και έκανε γνωστή την «έκπληξή» της, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica.

«Θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Του εύχομαι όλη την ευτυχία του κόσμου και ελπίζω ότι θα βρει κάποιον να τον φροντίζει όπως έκανα εγώ», είπε η νεαρή γυναίκα, η οποία είχε πέσει στην αντίληψη του Μπερλουσκόνι όταν είχε ιδρύσει γι’ αυτόν μια λέσχη θαυμαστών.

Παντρεμένος ήδη δύο φορές, ο Μπερλουσκόνι φέρεται να γοητεύτηκε από το 30χρονο μοντέλο Μάρτα Φασίνα, η οποία είναι βουλευτής του κόμματός του.

Όταν πρωτοκυκλοφόρησαν οι φήμες για την σχέση τους, η Φραντσέσκα Πασκάλε δήλωσε στο περιοδικό Novella 2000 πως η νεαρή βουλευτής κοιμάται στο σπίτι του Μπερλουσκόνι απλώς και μόνο για να είναι άμεσα διαθέσιμη για συνεδριάσεις εργασίας.

Η 30χρονη Μάρτα Φασίνα είναι μοντέλο και βουλευτής του κόμματος του Μπερλουσκόνι.

Η Φραντέσκα Πασκάλε κατοικεί σε μια βίλα που της αγόρασε ο Μπερλουσκόνι όχι μακριά από την πολυτελή δική του βίλα στο Άρκορε, κοντά στο Μιλάνο.

Η νέα σχέση του Μπερλουσκόνι έγινε γνωστή με τη δημοσίευση φωτογραφιών από παπαράτσι που τον δείχνουν με το 30χρονο μοντέλο να φεύγουν από ξενοδοχείο στην Ελβετία, συνοδευόμενοι από σκύλους που ανήκουν στον Μπερλουσκόνι και στην Φραντσέσκα Πασκάλε.

«Με διασκεδάζει να βλέπω ένα μέλος του κοινοβουλίου να βγάζει βόλτα τον σκύλο μου. Όμως αυτό δεν με ενοχλεί», σχολίασε με οξύτητα η Φραντσέσκα Πασκάλε.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κυριάρχησε στην ιταλική πολιτική επί δύο δεκαετίες παρά τα σεξουαλικά σκάνδαλα και τις δίκες που έλαβαν χώρα στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του.

Το 2013, αυτός ο πρώην τραγουδιστής, που ξεκίνησε ως ανιματέρ σε κρουαζιερόπλοια πριν γίνει μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη 7 ετών για σεξουαλικές σχέσεις επ’ αμοιβή με μια 17χρονη.

Η ποινή του στη συνέχεια ακυρώθηκε σε δεύτερο βαθμό. Αυτή τη στιγμή διώκεται επειδή εξαγόρασε τη σιωπή νεαρών γυναικών που είχαν συμμετάσχει σε βραδιές, οι οποίες εξελίχθηκαν σε όργια, τα γνωστά ως «μπούνγκα μπούνγκα».

Πηγή:lifo.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: