Οι πορνοστάρ λαμβάνουν μέτρα για τον κορωνοϊό – Κάνουν σεξ φορώντας μάσκες [εικόνες]

Οι πορνοστάρ λαμβάνουν μέτρα για τον κορωνοϊό – Κάνουν σεξ φορώντας μάσκες [εικόνες]
Advertisement

Πλέον ξεχάστε όσα ξέρατε για τις ταινίες ενηλίκων. Ο κορωνοϊός έχει σπείρει το φόβο ακόμη και στους πρωταγωνιστές αυτών των ταινιών. Ήδη από δω και πέρα οι ταινίες που γυρίζονται, αποτρέπουν όλες τις επαφές πλην μιας…

Για παράδειγμα οι πρωταγωνιστές φοράνε μάσκες και φιλιούνται αγγίζοντας τες μεταξύ τους. Κάποιοι πιο φοβητσιάρηδες πορνοστάρ, συμμετέχουν σε ταινίες φορώντας την ειδική στολή που φοράνε για τον κορωνοϊό οι γιατροί. Μόνο στα επίμαχα σημεία έχουν δημιουργηθεί τρύπες στις στολές.

Αλλά και οι τίτλοι αυτού του είδους των ταινιών (που η αλήθεια είναι ότι πάντοτε ήταν ευφάνταστοι) έχουν σαν θέμα τον Covid-19.

Όπως για παράδειγμα η ταινία «Έρημος στη Wuhan» ή η ταινία «TSA Agent Detains Woman Suspected of Coronavirus». Στις ταινίες αυτές οι πρωταγωνιστές φοράνε μάσκες, ειδικές στολές και κάνουν σεξ σε δωμάτιο νοσοκομείου.

Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας ταινιών ενηλίκων «spicy» είπε πως οι άνθρωποι προσελκύονται από το πορνό με θέμα τον Covid-19 με τον ίδιο τρόπο που τους αρέσει να βλέπουν ταινίες τρόμου.

Ο κοροναϊός εμφανίστηκε στην Κίνα στα τέλη του περασμένου έτους και έχει μολύνει πλέον 95.000 άτομα σε περισσότερες από 80 χώρες και προκάλεσε περισσότερους από 3.200 θανάτους.

Πηγή:topontiki.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: