Γυναίκα έκανε «σμπαράλια» τον… κόλπο της επειδή χρησιμοποιούσε δονητή 6 φορές τη μέρα [εικόνες]

Γυναίκα έκανε «σμπαράλια» τον… κόλπο της επειδή χρησιμοποιούσε δονητή 6 φορές τη μέρα [εικόνες]
Advertisement

Ο γυναικολόγος της Nadia Bokody την είχε προειδοποιήσει όταν εκείνη πήγε για να την εξετάσει επειδή αισθανόταν έντονο πυελικό πόνο.

«Μην χρησιμοποιείς δονητή γιατί τα τοιχώματα του κόλπου σου δεν είναι σε καλή κατάσταση» της είπε. Αλλά η Nadia που είναι Αυστραλιανή και μένει στην Καμπέρα δεν τον άκουσε καθόλου.

Είχε εθιστεί στο να χρησιμοποιεί δονητή 6 φορές τη μέρα από τότε που χώρισε από τον σύζυγο της και ήταν μόνη της.

Έτσι συνέχισε σαν να μην τις είχαν γίνει συστάσεις να χρησιμποιεί τον δονητή της για να απολαμβάνει την ηδονή.

Η Nadia είχε αγοράσει έναν «Rampant Rabbit» δονητή, το ίδιο μοντέλο που χρησιμοποιούσαν οι πρωταγωνίστριες της σειράς Sex and the City και στην κυριολεξία ο δονητής από την πολυχρησία ήταν έτοιμος να «παραδώσει το πνεύμα του».

«Είχα πολύ καιρό να κάνω σεξ. Ακόμη και όταν ήμουν παντρεμένη δεν έκανα. Μόλις χώρισα αντί να βρω κάποιον εραστή αγόρασα έναν δονητή.» λέει η Nadia και συνεχίζει «Ύστερα από λίγο καιρό έπαθα εμμονή μαζί του και τον χρησιμοποιούσα 6 φορές τη μέρα. Μου χάριζε αμέσως ηδονή και αυτό μου άρεσε»

Όσο συνέχιζε τόσο ο πόνος στον πυελό μεγάλωνε μέχρι που η γυναίκα ξαναπήγε στον γιατρό ο οποίος της είπε να σταματήσει αμέσως κάθε επαφή με τον… δονητή γιατί είχε «σπάσει τον κόλπο της»

Πηγή:topontiki.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: