Η πρωτότυπη σεξουαλική στάση που λειτουργεί με πολλές… παραλλαγές

Η πρωτότυπη σεξουαλική στάση που λειτουργεί με πολλές… παραλλαγές
Advertisement

Θέλεις να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα στην κρεβατοκάμαρα και να εξερευνήσεις καινούργιες απολαυστικές στάσεις στο σεξ;

Υπάρχει μια στάση που μάλλον δεν την έχεις ακούσει ποτέ και οι σεξολόγοι εγγυώνται ότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη αν την προτείνεις στον σύντροφο σου. Η στάση «ψαλίδι».

Μπορεί όμως να την έχεις ακούσει ως μια στάση που είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση. Όμως μπορούν να τη δοκιμάσουν άνετα και ετεροφυλόφυλα ζευγάρια.

«Το Scissoring (όπως είναι η αγγλική του ονομασία) επιτρέπει μια πολύ στενή σχέση», υποστηρίζει ο Δρ Peter Kanaris, ψυχολόγος και σεξουαλικός θεραπευτής.

«Η επαφή των γεννητικών οργάνων μεταξύ τους είναι πολύ διεγερτική και μπορεί να ενισχύσει όχι μόνο τη φυσική ευχαρίστηση αλλά και τη συναισθηματική διέγερση».

Το «ψαλίδι» είναι επίσης μια μοναδική και συναρπαστική στάση, που εσύ και ο / η σύντροφός σου, οποιουδήποτε φύλου ή προσανατολισμού, μπορεί να χειριστεί όποιον τρόπο θέλετε, ώστε να φαίνεται καινούργιος κάθε φορά. Τέρμα λοιπόν το βαρετό σεξ!.

Διάβασε παρακάτω 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το «ψαλίδι»:

1. Το «ψαλίδι» είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται

Ενώ το «ψαλίδι» μπορεί να είναι κάτι καινούργιο για σένα, δεν υπάρχει κάτι δύσκολο με τη στάση αυτή, λέει ο Kanaris.

Η θέση απαιτεί να βρεθείς εσύ και ο σύντροφός σου ξαπλωμένοι στα πλάγια και να συνδυάσετε τα πόδια σας, όπως δύο ζευγάρια ανοικτών ψαλιδιών που συναντώνται στη μέση.

Θα γνωρίζετε ότι βρίσκεστε στη σωστή θέση όταν αγγίξετε τα γεννητικά όργανα του συντρόφου σας. Στη συνέχεια, με λίγη (πολλή, στην πραγματικότητα) πίεση και τριβή στον σύντροφό σας, θα καταφέρετε τον σκοπό σας.

2. Δεν χρειάζεται να ξαπλώσετε και οι δύο, απαραίτητα, σε στάση ψαλιδιού.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί όταν πρόκειται για το «ψαλίδι» και τις πολλές προσαρμογές του. Αφού έχετε πετύχει τη βασική «ρύθμιση», μπορείτε να κάνετε και παραλλαγές.

«Το “ψαλίδι” μπορεί να γίνει σε πολλές άλλες θέσεις», λέει ο Κanaris. Μπορεί να είναι ασύγχρονo, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μείνεις ακίνητη σε στάση ψαλιδιού ενώ ο σύντροφός σου αναλαμβάνει τα υπόλοιπα ή να αλλάξετε ρόλους.

3. To «ψαλίδι» γυμνάζει διαφορετικούς μύες από τους συνηθισμένους

Αν και αυτή η θέση και η τεχνική δεν είναι κάτι που συνηθίζεται στο σεξ, η νέα γωνία θα σε αναγκάσει να εμπλέξεις διαφορετικούς μύες των ποδιών και των μηρών και να βασιστείς σε νέες κινήσεις, έτσι ώστε εσύ και ο σύντροφός σου να ανακαλύψετε νέους τρόπους διέγερσης.

Δες πόσες φορές εμφανίζεται η λέξη «νέο» σε αυτή τη στάση. Αυτό μπορεί να κάνει το σεξ ακόμα πιο ευχάριστο, όπως υπόσχεται ο Kanaris.

4. Στο «ψαλίδι» δεν χρειάζεται πάντα να είστε γυμνοί

Όταν η διείσδυση δεν είναι το ζητούμενο, το «ψαλίδι» δίνει τη δυνατότητα για ένα παιχνίδι με τα ρούχα ή τα εσώρουχα, που μπορεί να ανεβάσει τη διάθεση για πραγματικό σεξ.

5. Μπορείς να έχεις μια διαφορετική εμπειρία «ψαλιδίσματος» κάθε φορά

Εάν όλα τα παραπάνω δεν το έχουν καταστήσει σαφές, υπάρχει το εξής: «Με λίγη φαντασία, επικοινωνία και πειραματισμό», λέει ο Kanaris, το «ψαλίδι» μπορεί να είναι μια νέα στάση κάθε φορά που εσύ και ο σύντροφός σου το δοκιμάζετε.

Περίγραψε τη φαντασίωση σου στο σύντροφό σου, ρώτησε τον τι θα τον έκανε να αισθανθεί καλά, και δοκιμάστε το. Σίγουρα, κάθε παραλλαγή του «ψαλιδιού» δεν θα είναι απαραιτήτως τόσο καλή και επιτυχημένη αλλά είναι βέβαιο ότι θα κρατήσει σε ένταση το σεξουαλικό ενδιαφέρον.

Πηγή:womenonly.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: