Θα σε μιζεριάσουν: 5 ζώδια που ζαλίζουν τους πάντες με τα προβλήματά τους!

Advertisement

Είναι κάποιοι άνθρωποι που μόλις τους τύχει κάτι, ένα πρόβλημα, μια δυσκολία, τα χάνουν. Το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να το μεταφέρουν παντού, να λένε σε όλον τον κόσμο το… κακό που τους βρήκε.

Κι ενδεχομένως αυτοί μετά να αισθάνονται ωραία, όμως εσύ, που έχεις και τα δικά σου και το πιο πιθανό είναι να μην τα λες πουθενά, προσπαθώντας μόνος/η σου να βρεις την άκρη, φορτώνεσαι ακόμα περισσότερο ψυχολογικά και χαλιέσαι!

Ποια είναι τα 5 ζώδια που το έχουν σύστημα να ζαλίζουν τους πάντες με τα δικά τους;

Advertisement

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης συνήθως χαλάει τον κόσμο με το πρόβλημά του, γυρνά από εδώ και από εκεί, λέγοντας σε όλους για τη συμφορά που τον βρήκε, όμως αυτό αποτελεί μέρος του ξεσπάσματός του και κάπως έτσι «αδειάζει» τον έντονο συναισθηματισμό του.

Φυσικά, αφού το πει 1000 φορές σε αντίστοιχα πρόσωπα, μετά θα του περάσει… Και σκασίλα του, αν αναστατώθηκε το σύμπαν εξ αιτίας του.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο είναι ακόμη παιδί, ένας Ιχθύς μαθαίνει πως όταν κάποιος δείχνει αδύναμος, ευάλωτος και ότι βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη, βρίσκει πρόθυμους να τον παρηγορήσουν και να τον βοηθήσουν.

Advertisement

Αυτό το μοτίβο συνεχίζει να ακολουθεί και ως ενήλικας. Είναι για ένας τρόπος, όχι ακριβώς να εκμεταλλευτεί τους άλλους, αλλά να πέσουν πάνω του έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος, κατά κάποιο τρόπο, δεν νοιάζεται για κανέναν, όταν έχει πρόβλημα και αυτό είναι το «κλειδί» που τον βοηθά να κυριαρχεί συναισθηματικά σε όποιο περιβάλλον και αν βρίσκεται.

Είναι λες και βρίσκεται μονίμως σε μία κακή διάθεση, την οποία γνωρίζει, δεν θέλει να αλλάξει και παραμένει έτσι απομονωμένος στη γωνία ενός δωματίου, μεταφέροντας ταυτόχρονα τα αρνητικά vibes του στο χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι ελάχιστα ενδιαφέρονται για τα συναισθήματα των άλλων, όταν έρχεται η ώρα της δικής τους προσωπικής κατάρρευσης.

Advertisement

Μεταφορικά, αυτό που θα μπορούσαμε να πούμε είναι ότι ένας Ταύρος εκτοξεύει «βόμβες» στενοχώριας και κακοδιαθεσίας και έπειτα απλά φεύγει. Δεν τον απασχολεί αν οι άλλοι ανησυχούν για εκείνον, αρκεί που η προσοχή είναι στραμμένη πάνω του.

ΚΡΙΟΣ

Ένα πρόβλημα για τον Κριό δεν είναι μόνο ότι τον βαραίνει συναισθηματικά, αλλά το ότι συνήθως υπερβάλλει, ίσως λόγω εγωισμού.

Πέφτει αυτός ψυχολογικά, πρέπει να πέσουν και οι γύρω του, αλλιώς τι δικοί του άνθρωποι είναι; Από την άλλη, μόλις τους κάνει όλους χάλια, τότε παίρνει τα πάνω του και προσπαθεί να τους ανεβάσει κιόλας!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: